Hirmagazin.eu
Főoldal » Így magyarázza a Jobbik a képviselői irodaházban felrobbant füstgránátot
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Így magyarázza a Jobbik a képviselői irodaházban felrobbant füstgránátot

Ahogyan arról médiánk is beszámolt, szerda este kivonult a tűzoltóság az Országgyűlés Irodaházhoz, ahol a Jobbik-frakciója által használt 242-es szobában Szabó Bencének, a Jobbik szakértőjének kezében „beindult” egy füstgránát.

Mint kiderült, nem sérült meg senki, de a füst akkora volt, hogy aktiválta a tűzjelző rendszert és működésbe lépett a tűzvédelmi rendszer. Az első becslések szerint az Országgyűlés Hivatalának szerverszobájában emiatt milliós nagyságrendű kár keletkezett. Az intézkedési jogkörrel rendelkező V. kerületi rendőrkapitányság munkatársai a helyszínen vizsgálják az esetet, az elkövetőket a rendőrök visszatartották, kihallgatásuk folyamatban van. Úgy tudni, Gál Kristóf ORFK-szóvivő is a helyszínen volt.

Mindenki ezt olvassa most!

Az eseményekkel kapcsolatban a Jobbik Magyarországért Mozgalom hivatalos közleményében azt írta, a füstgránát véletlenül indult be kollégájuk kezében, az azonban egyelőre tisztázatlan, hogy a füstgránát hogyan és mikor kerülhetett az épületbe.

„Tekintettel arra, hogy a füstgránát dobozán olvasható lejárati idő 2018-as, okkal feltételezhető, hogy azt jóval korábban hozhatta be valaki az irodaházba.Amit biztosan tudunk, hogy a jobbikos kollégánk egy leltározás közben akadt rá a füstgránátra. Mivel nem sejtette mit tartalmaz a sztaniolpapírba csomagolt tárgy, óvatlanul nyúlt hozzá. Örömteli, hogy nem sérült meg senki, csupán vagyoni kár keletkezett, amit az időközben beindult oltóberendezés okozott. Érdemes hangsúlyozni, hogy

a leltározó kollégák lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem keletkezett nagyobb kár, hiszen a beindult füstgránátot azonnal kihelyezték az ablakpárkánya.

Segítséget ők maguk kértek az őrszolgálattól” – áll a közleményben. A párt szerint érthetetlen, hogy egy ilyen eszköz miként és hogyan csúszhatott át az Országgyűlési Őrség által védett létesítmény szigorú beléptetési ellenőrzésén. A vétlen fiatalok tanúkénti meghallgatása folyamatban van.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Saját családját kellett kimentenie a roncsból a tűzoltónak!

info

Brutális életveszély Budapesten! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Brutális tömegkarambol Budapesten, lezárták a Ferihegyre vezető utat

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!