Image default
Tudástár - minden érdekesség

Így lett terhes az elrabolt nő a földönkívüliektől! 18+

Egy nő, aki éve­ken ke­resz­tül pró­bált te­herbe esni, végül mégis meg­fo­gant. Ál­lí­tása sze­rint azon­ban nem ha­gyo­má­nyos part­ner­től… Ide­gen lé­nyek ra­bol­ták el, és csi­nál­tak vele va­la­mit… Va­lami dur­vát!

A gyorsétteremben dolgozó, 36 éves Loretta Wolfe-nak sokáig nem sikerült összehoznia egy kisbabát a partnerével, hiába próbálkoztak bármivel. Már lassan elfogadta, hogy a meddő nők táborát fogja gyarapítani, és legfeljebb akkor lesz gyereke, ha örökbe fogad egyet. Azonban az élete teljesen más fordulatot vett, de nem úgy, ahogyan azt gondolta volna.

Így lett terhes az elrabolt nő a földönkívüliektől! 18+

2015. július 25-e estéjén éppen Detroit felé autózott, már nem járt messze a várostól. Egy néptelen útszakaszon haladt, amikor a kocsi motorja váratlanul leállt. Még pont félre tudott állni. Ekkor hirtelen egy lila fénysugár vetült a kocsijára felülről.

Először azt hittem, hogy egy rendőrségi helikopter az, és éppen keresnek valakit… Láttam már ilyet!

De nem hallotta a rotorok zaját, amit kissé furcsállott is. Itt megszakadt a film… A következő, amire emlékezett, hogy egy csoport, emberszerű, űrruhát viselő alak veszi körül, de valahogy mások voltak, mint a valódi emberek… Furcsa, érzelemmentes arckifejezésük volt, és kifejezéstelen tekintetük. Valamiféle orvosi vizsgálóra hasonlító szobában, egy műtőasztalszerű dolgon feküdt. Moccanni sem bírt, csak a szemeit tudta forgatni.

Így lett terhes az elrabolt nő a földönkívüliektől! 18+ 1


Az idegenek mindenféle vizsgálatoknak vetették alá, összevissza szurkálták különféle tűkkel, és egyfajta érzékszervi stimulálást is végeztek rajta, ami leírhatatlan fájdalmakkal járt. A különböző színű ragyogó fények, a fájdalom és a zaj annyira intenzív volt, hogy már-már vallásos érzés lett úrrá rajta.

“Egyszerre volt fájdalmas és lenyűgöző, ennek ellenére ez volt életem legborzasztóbb élménye!”

Végül egy jókora fecskendővel a hasába szúrtak, és befecskendeztek valamit. Ez annyira fájdalmas volt, hogy a nő elveszítette az eszméletét.

“Amikor magamhoz tértem, a kocsim mellett feküdtem a földön. Négy óra esett ki az életemből…”

Így lett terhes az elrabolt nő a földönkívüliektől! 18+ 2

A nőt még a detroiti rendőrség is keresni kezdte, amikor nem ért haza időben, és a telefonhívásokra sem reagált.

Néhány héttel később, egy orvosi vizsgálaton a kezelőorvosa meglepő dolgot közölt vele: a terhességi tesztje pozitív! De a várva várt hír valahogy nem okozott örömet a számára. Eszébe jutott, hogy mit tettek vele a földönkívüliek, amikor elrabolták, és nem tudott szabadulni a gondolattól, hogy egy idegen lényt ültettek a méhébe.

Így lett terhes az elrabolt nő a földönkívüliektől! 18+ 3

Annak ellenére, hogy a rendőrség bizonyítékokat gyűjtött, és nyomozott a nő elrablása ügyében, a férje mégis úgy döntött, hogy elhagyja. Szerinte ugyanis szó sincs semmiféle földönkívüli elrablásról, az asszony egész egyszerűen valaki más ágyában volt akkor. És szeretőjétől fogant meg!

Loretta azonban ragaszkodott a meséjéhez! Ehhez azonban átfogó vizsgálatokat és speciális DNS-tesztet kellene végezni a már megszületett kisbabán. Ehhez a nő egyelőre még nem járult hozzá. A korábbi ultrahangos és a normál terhességi vizsgálatok szerint azonban a baba egészséges, és nem tűnt földönkívülinek… A nő a szülés óta, gyanús módon, teljesen eltűnt a nyilvánosság elől…

Forrás: Ripost

 

 

Hasonló hírek

A kacsacsőrű emlős egy hormonja segítheti a cukorbetegség kezelését

Géza

Világi vezetők megvesztegetését szolgáló vatikáni számlák: ez lehet az egyház legnagyobb botránya! Oszd meg!

Géza

Hátborzongató videó terjed a neten az elfogott földönkívüliről! – VIDEÓK

Mazsi