Hirmagazin.eu
Főoldal » Így lesz forró a vágy az ágyban több év után is
Életmód hírek

Így lesz forró a vágy az ágyban több év után is

A kap­cso­lat ele­jén min­den iz­gal­mas, izzik a vágy és forró a szex. Az idő mú­lá­sá­val a tűz csen­des pa­ráz­zsá sze­lí­dül. Nem kell így len­nie. Egy-két prak­ti­ká­val újra szen­ve­dé­lyes lesz az együtt­lét.

Ha úgy érzed, kihűlt a kapcsolatod, egy dologban biztos lehetsz: nem fog magától megoldódni a dolog. Viszont ha egy kis energiát fordítasz rá, akkor visszatérhet a vad szenvedély a kapcsolatotokba. Mutatunk néhány egyszerű praktikát, amivel megváltoztathatod a szerelmi életed.

Így lesz forró a vágy az ágyban több év után is

1. Flörtölj gyakran!

Bár már nem az elején vagytok, nagyon fontos, hogy ne vesszen ki a játékosság és a flört az életetekből. Küldj kacér üzeneteket, erotikus képeket!Várd otthon finom vacsorával egy szexi fehérneműben! A lényeg, hogy ne süppedjetek bele a hétköznapok monotonitásába.

2. Mutassátok ki a szeretetet!

Szeretitek egymást, hiszen együtt vagytok. Azonban lehet, hogy út közben elveszítettetek valamit, ami nagyon fontos, de nem vettétek észre. Kellenek az apró érintések.

Keresd meg, mik ezek a ti kapcsolatotokban. Csókolózzatok többet, vagy sétáljatok kézen fogva!

3. Csináljatok mininászutakat!

Nem kell hatalmas utazás ahhoz, hogy kikapcsolódjatok. Fedezzétek fel a város azon részeit, ahol még soha nem jártatok, járjátok be újra a kedvenc helyeiteket, kiránduljatok a hétvégén vagy egész nap maradjatok pizsamában és összebújva filmezzetek.

Így lesz forró a vágy az ágyban több év után is 1

4. Legyetek néha külön!

Ahhoz, hogy ne menjetek egymás agyára, és vágyjatok a másikra, külön életet is kell élnetek. Szervezzetek rendszeresen olyan programokat, amiket csak a barátaitokkal vagy egyedül csináltok. Így megmarad a kis magán teretek, amire nagyon is szükség van.

5. Fő a spontaneitás!

Ne tervezzetek meg mindent, főleg a szexet ne. A legjobb, ha váratlanul egymásnak estek a konyhában vacsorafőzés közben. Az sem baj, ha meglátsz valamit, ami tudod, hogy nagyon tetszene a párodnak, és megveszed, pedig nincs is semmilyen alkalom. Nagyon fog neki örülni, az apró figyelmesség pedig megfűszerezi a kapcsolatot.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A férj rájött, hogy megcsalja a felesége, ezért brutális ajándékkal lepte meg őt

info

Könnyek között emlékeztek meg a fiukról: elköltözött otthonából az újpesti balesetben meghalt fiatal rendőr családja

Géza

Az M1 Híradójának bakiján nevet az ország – Ezt tanácsolta a kánikulában az időjós

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------