Image default

Tavaly az áramszolgáltató csekkjeivel, idén januárban a nyugdíjbiztosító levelével, most pedig a nyírcsaholyiak pénzével lépett le a kétgyermekes kézbesítő. Sikkasztás miatt körözi a rendőrség.

Nem lepődtek meg a paposiak, amikor kiderült, hogy a köztük élő Kristály Gyula, aki több településen is helyettesítő postásként dolgozott, lelépett a nyírcsaholyiak családi pótlékával. A férfira már tavaly panaszkodtak, akkor a rábízott három utcába nem kézbesítette az áramszolgáltató csekkjeit, így az ott lakók be sem tudták fizetni azokat.

A rendőrség hivatalos tájékoztatása szerint Gyula felvette a nyírcsaholyi postán a küldeményeket és készpénzt, majd útnak indult. Biciklijét azonban a 6 kilométerrel messzebb lévő Mátészalkán hagyta, a helyi dohánybolt előtt, onnan talán busszal vagy vonattal mehetett tovább. A pályaudvaron lapunk kérdésére azonban azt mondták, a hónap eleje miatt hatalmas volt a forgalom a jegypénztárban, rengetegen váltották ki bérletüket. A nagyobb tömegben a férfi így akárhová elutazhatott.

A rendőrség bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki Kristály Gyula ellen. A körözött férfi mintegy 180 centiméter magas, vékony testalkatú, hajlott testtartású. Utolsó ismert ruházata fekete színű dzseki, piros színű kapucnis pulóver, sötét farmernadrág, fekete bakancs és szintén fekete kötött sapka.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Halálos baleset a XIII. kerületben

info

Bűnügyi sarok: legfrissebb bűnügyi-, határrendészeti- és egyéb hírek (+videó)

Géza

Öt férfi megsérült, miközben egy mikrobuszt toltak

Edit