Főoldal » Így lehet leépíteni egy 5 éves gyermek önbizalmát az óvodában! Hasonlóan aggódó szülők jelentkezését várom! (Egy olvasónk cikke) Oszd meg!
Életmód hírek

Így lehet leépíteni egy 5 éves gyermek önbizalmát az óvodában! Hasonlóan aggódó szülők jelentkezését várom! (Egy olvasónk cikke) Oszd meg!

Egyik olvasónk, egy anyuka fordult hozzánk azzal a kéréssel, hogy ezt a cikket jelenítsük meg, mert már nem tud kihez fordulni! Íme a cikk:

Két éve megy ez a huza-vona, én mindig azzal nyugtattam magam, hogy biztos csak a gyerek nem akar óvodába járni!

A gyermek, aki az életem értelme, Budapesten, a XVIII. kerületben, az egyik óvodába jár. Menjünk módszeresen! Amennyiben erre a cikkre és a vele párhuzamos intézkedésemre nem változik semmi, megírom az óvoda nevét, intézményi vezetőjének a nevét és mindazt a tapasztalatot, amit addig összeszedtem, más hasonló szülőktől! (A cikk szerzője: Nomigráns Ferencné)

Sok eset volt, amire magamban, mindig ki kellett találnom valamit, hogy megnyugodjak!

Aztán meguntam, és beszéltem több szakértővel, és mind ugyanazt mondta: a gyerek megmondja az igazat!

Főleg, amikor az, amit mond, az élethelyzettel alátámasztódik! Ha fáj neki valami, ha bántják, ha kinevetik, ezeket nem ő találja ki, hanem a gyerek, maga az igazság!

Ez után elkezdtem összeszedni a bizonyítékot, hogy mivel nem értek egyet a gyermekkel való foglalkozás terén, az intézményi válasz azonban minden esetben az volt, hogy a gyermek, még szomorúbb helyzetbe került!

Itt a vége a türelmemnek!

Ma, az esőben, rövidnadrágban vitte ki a délutános óvónő a gyermekemet, természetesen megfázott, estére már lázas is lett. Ugyanazt művelték 3 hete is, akkor egy borongós, szeles délutánon rövid ujjú pólóban vitték ki a gyermekemet az udvarra, sapka nélkül, tették azt annak ellenére, hogy a gyermeknek minden ruhája a rendelkezésre áll az intézményben.

Amikor szóltam, mézes-mázasan szabadkoznak, aztán a gyermekkel még inkább nem foglalkoznak, vagy szándékosan háttérbe szorították!

Korábban olyan is volt, hogy a gyermek, aki imád fürödni, úszni, egyszerűen sikított, amikor a fürdésre került a sor. Abban az esetben a szakértő azt mondta, hogy valószínű, vízzel büntették valami miatt a gyermeket.

Nekem, a megfelelő bizonyítékok a rendelkezésemre állnak, és én már nem akarok több ilyen, és hasonló esetet!

Jelentkezzenek azok a szülők, akik szintén aggódnak gyermekükért, gyermekeikért!

Magyarország Kormánya, Orbán Viktor Miniszterelnök Úr azt mondja:

A gyermek a jövő, a gyermek érték, a gyermek a ma záloga!

Na, kérem szépen: Akkor ebben a formában üzenem az intézménynek (biztos tudják ők, hogy nekik szól), hogy:

„a gyermekkel való foglalkozást, nevelést olyan szintre tessék emelni, ami elsődlegesen megfelel a gyermek egészséges nevelési elveinek, megfelel a gyermekkel való humanitárius gondolkodás- és nevelés erkölcsi ismérveinek, a Magyar Kormány, Orbán Viktor Miniszterelnök Úr és általunk is mondott elveknek és nem utolsósorban úgy, hogy a gyermek szeressen óvodába járni!”

Ne feledjék kérem, a gyermek nem találja ki a történeteket, csak mi vagyunk olyanok, hogy hajlamosak vagyunk nyugtatgatni magunkat, .. hogy hátha nem is úgy van, hátha majd megváltozik a helyzet, mi lesz akkor, ha szólunk, mit mond majd az óvónő, nem bántják-e ez után a gyermeket, és hasonló félelmek..

Kérem a szülőket, nem csak itt Budapesten, hanem az országban bárhol, hogy akinek hasonló tapasztalata van, írja meg, hogy közös erővel tehessünk valamit, mert ez, így nem mehet tovább!

Ide kérem szépen a leveleket, a férjem e-mail címe: [email protected]

Forrás: Nomigráns Ferencné

Hasonló hírek

Közölte a kórház: Zente holnap megkapja a világ legdrágább gyógyszerét

Mazsi

Vesztettél már el bárkit az életedben? Akkor ez a cikk neked szól…

Mazsi

A hatoslottót kivitték vasárnap

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------