Image default
Technika, kommunikáció

Így legyél láthatatlan Facebook Messengeren

Soha nem fogsz lemaradni a Facebook üzenetekről, de ha azt szeretnéd, hogy láthatatlan legyél a Messengeren, hogy barátaid ne tudják, hogy online vagy, van rá megoldás.

A világ legnagyobb közösségi oldala 1,5 milliárd aktív felhasználóval büszkélkedhet, rengeteg bővítmény tartozik hozzá, többek között a Facebook Messenger is, ami egy évvel ezelőtt mobil applikációvá alakult át, így lassan átveszi a helyet a legnépszerűbb üzenetküldő rendszerek felett.

Ha átnézünk azon a tényen, hogy a Facebook alkalmazása lassan a Snapchat klónja lesz, van egy apró részlet, ami érdekelni fog. Ez nem más, mint a láthatóság. Ha azt szeretnéd, hogy barátaid ne lássák, hogy folyamatosan a Messengeren lógsz, vagy ha csak egy kis időre is el szeretnél bújni a kíváncsi szemek elől, megvan rá a megoldás.

Ha azt szeretnéd, hogy láthatatlan legyél a Facebook Messengeren, van rá megoldás. Amíg aktív vagy a Messengeren mindenki láthatja mikor voltál utoljára online vagy, hogy mikor érsz rá egy könnyed csevegésre. Ezt az információt te is láthatod barátaidról. Ha ezt el szeretnéd kerülni, megmutatjuk neked, hogy rejtheted el magad mobilon, és a Messenger.com-on is.

Nyisd ki a Facebook Messenger applikációt és a jobb alsó sarokban lépj a People szekcióra. Itt, a felső sarokban látsz két fülecskét – ALL és Active – ahol meg tudod nézni az összes Facebook barátod, valamint azokat, akik aktívak az üzenetküldő rendszerben. Ha az Active részre lépsz láthatsz egy zöld fülecskét, ha aktív vagy akkor mindig zöld, ha elhúzod balra, akkor kilépsz a chatből, a barátaid már nem fognak online látni, de te sem fogod őket. Ennyire egyszerű!

 

forrás

Hasonló hírek

Szomorú bejelentés IPhone ügyben!

Mazsi

Kínaiak ezreit költöztetik ki a világ legnagyobb rádióteleszkópja miatt

info

Idősek is elkezdték – ősz fejjel neteznek

Edit