Bulvár

Így készül kislánya születésére Ambrus Attila – Azt is elárulta, mi lesz a pici neve – VIDEÓ

Így készül kislánya születésére Ambrus Attila – Azt is elárulta, mi lesz a pici neve – videó

Hamarosan megszületik Ambrus Attila első gyermeke. A Viszkist a Fókusz stábja kerteste fel, hogy megnézzék, miként készül az apaságra.

Ambrus Attilát bankrablásért 17 évre ítélték, de jó magaviselete miatt 13 év után, 2012-ben feltételesen szabadlábra bocsátották. Támadói és rajongói pedig még ma is vannak. A magánéletéről és a feleségéről csak ritkán beszél. Idén nyáron derült ki, hogy a párjával babát várnak. Azt mondja, sokáig azért nem vállalt gyereket, mert a rendőrök bármikor rátörhették volna az ajtót. Élete egyik legnehezebb feladata lesz majd a gyereke elé állni, hogy elmondja neki, korábban miből élt – minderről az RTL Klub Fókusz című műsorában mesélt.

Ambrus nem tagadja, hogy ennyi év után is kísérti a múltja. Miközben legközelebbi környezetében is nap mint nap tapasztalja, hogy a Viszkis rabló kultusz él, afféle Robin Hoodként keresik fel gyakran vadidegenek. Januárban lesz hét éve, hogy szabadult, leülte büntetését, de úgy tűnik bűnhődése tovább tart. Első kislányát várja és nem tagadja nagyon örül annak, hogy nem fia lesz. Már nevet is választottak a gyermeknek: Annának hívják majd, mint a nagymamáját.
Forrás: Blikk.hu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Hollywoodi sztárok, akik „házinyúlra lőttek”!

info

Még ma is félve mesél férjéről Demcsák Zsuzsa

Mazsi

Cserpes Laura autótolvaj?

info