Főoldal » Így kell királynőnek lenni egy tűzoltóságon
Bulvár

Így kell királynőnek lenni egy tűzoltóságon

Erzsebet
Forrás: dailymail.co.uk; hellomagazine.com | 2015. 02. 03. 17:20:00

Anglia királynője saját fotóját dedikálta az új norfolki tűzoltóságnak, mint mondta, szívesen beállna a tűzlovagok közé.
Csupa bűbáj és sikk volt Erzsébet királynő az új norfolki tűzoltóság átadásán. Az eseményen gyönyörű, homokszínű Karl Ludwig gyapjú- és angórakabátot viselt. Királynői megjelenését fehér kesztyűvel, színben a kabátjához illő kalappal, valamint hópihét idéző gyémántbrossal tette tökéletessé.

II. Erzsébet angol királnyő. (Fotó: Camera Press) II. Erzsébet angol királnyő. (Fotó: Camera Press)

A hivatalos megnyitóra a királynőt férje is elkísérte, és élénken érdeklődött a tűzoltók napi feladatai iránt. Egy gyakorló tűzoltó még szóba is elegyedett a királynővel: “Megkérdezte tőlem, beléphetne-e ő is a tűzoltóságba, azt mondtam, persze” – újságolta izgatottan a 17 éves fiatalember. Mi mást is lehetne válaszolni egy ilyen tiszteletteljes kérdésre, még ha csak tiszteletbeli pozícióról is lehetne szó, nemde?

Nigel Williams tűzoltóparancsnok is megtisztelve érezte magát, hiszen a parancsnokság kapott ajándékba egy, a királynő aláírásával ellátott portrét, melynek biztosan kiemelt helyet keresnek.

Hasonló hírek

Vége a szerelemnek: szakított kedvese Kammerer Zoltánnal

Mazsi

Pucér bicajosok az esküvői fotón

info

Ennyire bájos a kis North West, ha édesanyja nem csinál belőle bohócot

Edit