Hirmagazin.eu
Főoldal » Így halt meg a legszebb magyar lány!
Bulvár

Így halt meg a legszebb magyar lány!

Az egész or­szág ér­tet­le­nül állt a szép­ség ön­gyil­kos­sága előtt. A csa­lád tra­gé­di­á­i­nak sora ugyan­ak­kor ezzel nem ért véget…

Hosszú szünet után Molnár Csilla volt az első magyar szépségkirálynő. Túl fiatal volt még a hirtelen jött sikerhez, és  éppen 30 éve ezen a napon öngyilkos lett.Búcsúlevelet is hagyott, melyben ennyit írt: „Anyuka, nem bírom tovább!”

Így halt meg a legszebb magyar lány!
Éppen 30 éve vetett véget életének (Fotó:MTI)

Csilla halálát a szülei képtelenek voltak feldolgozni, el is költöztek a fonyódi családi házból, később pedig el is váltak. De nem a lányuk halála és családjuk széthullása az egyetlen tragédia, ami őket sújtotta, hiszen fiuk, Attila később gyilkosságot követett el. Egy orosz származású nőt akart kirabolni az utcán, de az áldozat ellenállt, ezért a férfi vállon szúrta és a sorsára hagyta. A nő belehalt a sérülésbe, Attilát pedig Ausztriában ítélték el emberölés miatt. 2013-ban került át Sopronkőhidára, legkorábban 2024-ben szabadulhat. Néhány éve így nyilatkozott a Blikknek:

Így halt meg a legszebb magyar lány! 1
Testvére gyilkolt (Fotó:RAS Archívum)

“15 éves voltam akkor, amikor állítólag megölte magát. Emlékszem, épp hazaérkeztem, és Csilla azt mondta, mondjam meg édesanyánknak, hogy „minden kijött belőle”.

Megkérdeztem anyánkat, hogy nem kellene-e kihívni a mentőket, de ezt nem tette meg. A szakértők később megállapították, hogy Csilla több mint harminc tablettát vett be apánk lidocainos szívgyógyszeréből

– nyilatkozta a lapnak akkoriban Csilla testvére.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Szerelméről árult el titkokat Szellő István

Mazsi

Tóth Gabi exével kavar Szabó Zsófi?

info

Ebből mi lesz? Holtában nyert pert Klapka György

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!