Hirmagazin.eu
Főoldal » Így győzte le a fodrász az autista kisfiú félelmét
Esélyegyenlőség

Így győzte le a fodrász az autista kisfiú félelmét

James Williams rengetegszer próbálkozott, mire Mason közel engedte magához annyira, hogy elvégezze a rutinműveletet.

Így győzte le a fodrász az autista kisfiú félelmét

A Port Talbotban fodrászként dolgozó James Williams igencsak érdekes fotókat töltött fel a Facebook-oldalára, amelyekből a posztszövegek alapján egy megható történet részletei bontakoztak ki.

A képeken őt láthatjuk, amint a padlón hasalva éppen egy kisfiú haját igyekszik levágni – mint kiderült, tucatnyi próbálkozás után. A rutinművelet azért volt ennyire bonyolult, mert a kisfiú autista. Azonban bármilyen nehezen is ment a dolog, James nem adta fel és végtelen türelemmel, kreativitásával sikerült legyőznie a kicsi félelmét.

James leírta: a Mason nevű kisfiú betegségét csupán néhány hónapja diagnisztizálták. Rengeteg módját kipróbálta annak, hogy egy hónap után levághassa a haját, de Mason nem hagyta, hogy közel érjen a füleihez – ilyenkor gyakorlatilag elmenekült előle.

Így győzte le a fodrász az autista kisfiú félelmét  2

De egy napon, annyi sikertelen kísérlet után, végre elérte a célját. Masonnal épp a padlón hasaltak, mindkettejük csendben volt – ekkor jött el az a pillanat, amikor a kisfiú közel engedte magához annyira, hogy levághatta a haját. James nagyon örült, hogy mindkét szülőn látta a boldogságot, ami főként annak szólt, hogy meghatotta őket, milyen figyelmes, türelmes és óvatos a gyermekükkel.

A hajvágás után James kért Masontól egy pacsit, de helyette, hatalmas meglepetésére, egy ölelést kapott. A szívmelengető történet pedig gyorsan elterjedt a Facebookon, aminek James azért is örül, mert jól tudja, mennyi család küzd hasonló problémákkal – ő sem először került már ilyen helyzetbe, mint Mason esetében, és talán ezzel hozzájárulhat ahhoz, hogy felhívja a figyelmet egy nem elhanyagolható problémára.

Így győzte le a fodrász az autista kisfiú félelmét  2

Forrás: szeretlekmagyarorszag

Hasonló hírek

Egy magyar lány kálváriája: árván, illegálisan Svédországban

info

Nekik is segítségre volna szükségük! Nekik ki segít?

info

Az örökbefogadás a gyermekről szól

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------