Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Így gyilkolhatta meg B. László VV Fannit

A tévéből megismert VV Fanni holttestét két éve nem találják a hatóságok. A nő meggyilkolásával B. Lászlót, a korábbi MSZP-s politikust vádolják.

A férfi a nő eltűnésének estéjén álnéven jelentkezett be hozzá, majd az élettelen testét a karjaiban vitte le a ház garázsába, a kocsijába tette, és elhajtott.

Miután VV Fanni kiesett a realityshow-ból, prostituáltként kezdett el dolgozni, B. Lászlót az egyik közös ismerősük mutatta be neki. A Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József korábban elmondta, hogy nem volt szerelmi kapcsolat a férfi és a nő között.

                                                             B. LászlóForrás: Origo

2017. november 20.

Novozánszki Fanni eltűnésének estéjén B. László álnéven jelentkezett be hozzá, vagyis valószínűleg nem fogadta volna, ha tudja, hogy ő az. Később a luxus lakópark biztonsági kamerájának felvételei alapján a férfi a karjaiban viszi le a lépcsőn VV Fanni élettelen testét a garázsba. A nő nem volt rendesen felöltözve, a szoknyáját a férfi hozza a kezében. Miközben cipelte a nőt, összetalálkozott egy másik lakóval. Neki azt mondta, hogy Fanni részeg, ezért kell így cipelni. Ezek után betette a kocsijába, majd elhajtott a helyszínről.

Napokkal később visszavitte a kölcsönzőbe az autót. A tulajdonos vérnyomokat talált a kocsiban, amikről meg is kérdezte B. Lászlót, hogyan kerültek oda. A férfi azt hazudta, hogy elütött egy vadat, és betette a csomagtartóba. A kölcsönző tulajdonosa nem hitt neki, ezért kihívta a rendőröket, akik elfogták.

                                                                      Forrás: RTL

Bele akarta keverni VV Fanni barátnőjét is

B. László először azt mondta, hogy egy BMW-s férfi gyilkolta meg Novozánszki Fannit. A rendőrség viszont elmondta, hogy nem köröznek ilyen autót. Később azt állította, hogy Fanni barátnőjével találkozott november 20-án, sőt, ő engedte be a lakásába, ahol a nő már eszméletlenül feküdt. A barátnő beszélte le őt arról, hogy mentőt hívjanak, és ő mondta azt is, hogy vigyék el valahova, ahol már várják őket.

A rendőrség többször kihallgatta Fanni barátnőjét, akit végül nem gyanúsítottak meg semmivel. A férfi vallomásában az áll, hogy miután átadta az ismeretlen embereknek VV Fanni testét, az egyik barátjával elindult Siófokra. A férfi barátját is kihallgatták, aki úgy emlékezett, nem látott holttestet a kocsiban. A hatóságok arra kérték a férfit, hogy pontosítsa, hol adta oda az ismeretleneknek VV Fannit. Elmondása szerint egy közeli építkezésre vitte. Itt akár be is betonozhatták a holttestet.

B. László korábban a poligráfos vizsgálatot is vállalta, meg is bukott. A gép több arra vonatkozó kérdésnél is jelzett, hogy vízben kell-e keresniük a rendőröknek a holttestet. Ezek alapján a vízbe dobhatta a holttestet, de a hatóságok sem a Dunában, sem a Balatonban, és más tóban sem találták meg VV Fannit.

A nyomozás során az is kiderült, hogy B. László két nappal az után, hogy Fanni eltűnt, arra keresett rá a telefonján, hogy melyik országból nincs kiadatás Magyarországra.

Egy Közép-Amerika keleti partján, a Karib-tenger mellett lévő kis ország, Belize fővárosát szemelte ki, ahol szabad szobákat keresett 2017. november 30. és december 30. közötti időszakra egy főnek.

Már házi őrizetben van

B. László az elfogása után egészen most nyárig letartóztatásban volt, a rácsok mögött teljesen összetört, főleg miután a barátnője levélben szakított vele. Június közepén házi őrizetbe került. Dr. Brodmann Péter, a férfi nagybátyja és korábbi védője, akkor azt mondta, hogy a családból senki sem gondolja, hogy a férfi az igazi gyilkos, de azt buta dolognak tartják, hogy elvitte valahova Fanni holttestét.

                                                                  Forrás: police.hu

A házi őrizet alatt a rendőrség többször is kivonult hozzá. Először júliusban, mert a férfi nyomkövetője azt jelezte, hogy szökni próbál. B. László éppen a kádban állt és zuhanyozott. Legutóbb októberben tartottak nála random ellenőrzést a rendőrök.

A férfi a bűnrészességet beismerte, de a gyilkosságot nem.

A vád szerint halálra verte és a Dunába dobta

A férfi ellen októberben emelt vádat a Fővárosi Főügyészség nyereségvágyból elkövetett gyilkosság miatt. A vád szerint a férfinak az említett időszakban nem volt munkahelye és rendszeres jövedelme, ezért Novozánszki Fannitól akart pénzt szerezni.

                                                           Forrás: Facebook/Origo

2017. november 20-ára egy találkozót beszéltek meg. Pontosan nem lehet tudni, hogy mi történt, de valamiért addig ütötte a nőt, amíg az elájult. Ezek után több értéket is ellopott. Olyan tárgyakat is eltett, amikből mások arra következtethettek volna, hogy Fanni elutazott.A vád szerint miután ezzel végzett, levitte az ájult testet a kocsiba, és elhajtott. Útközben a nő belehalt a sérüléseibe, a holttestet pedig a Dunába dobta. B. László később megint visszament a lakásba, hogy még több értéket ellophasson.

A Hirmagazin.eu kommentárja

Elolvastuk az origo cikkét többször is! Mi, ezt a fondorlatos bűncselekményt így értékeljük:

  • előre megfontolt szándék (hamis névvel ment be az áldozat lakásába);
  • rablógyilkosság (majdnem agyonverte, majd lopott a lakásból, később az áldozat, az ő viselkedésének a következményeként elhunyt);
  • folytatólagosan elkövetett rablógyilkosság (ok – okozati összefüggés van az első és a második lopás között, ráadásul, a második lopása idején már az áldozat nem élt);
  • különös kegyetlenség (majdnem agyonverte, majd a még élő embert, vagy ahogy a cikk írja, a holttestet a Dunába dobta, tehát, bárhonnan nézzük, különös kegyetlenséggel és szándékosan kívánta az áldozat halálát);
  • bár nem tartozik a tényálláshoz, de a nyomozóhatóságot milliós fölösleges költségbe kényszerítette bele az állandóan változó és egyre fondorlatosabb “beismerő” vallomásaival.

Ennek alapján, szerintünk, akár, tényleges életfogytig tartó szabadságvesztés büntetést is kaphat B. László – amennyiben a bíróság bűnösnek találja őt az emberölés bűntettében!

Mondd el Te is a véleményedet! Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Hivatalos személy elleni erőszak..

Géza

Gyilkosság Mórahalmon: egy 18 éves fiú holttestét találták a lángok között a tűzoltók

Mazsi

Traktoros férfi okozott halálos balesetet Hajdúdorogon – vádat emelt az ügyészség

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------