Hirmagazin.eu
Külföld

Így éli mindennapjait a 8 évig pincében fogvatartott lány!

Natas­cha azt mondja, hiába sza­ba­dult ki a fog­ság­ból, még most is csak na­gyon rit­kán érzi magát iga­zán sza­bad­nak…

Így éli mindennapjait a 8 évig pincében fogvatartott lány!

Natascha Kampusch 10 évvel ezelőtt szabadult ki hosszú évekig tartó fogságából. Azóta a lány megpróbált normális életet élni. S bár többé-kevésbé ez sikerült is neki, de azt mondja, hogy hiába szökött el egy évtizede fogvatartójától, még mindig csak ritkán érzi magát igazán szabadnak. A 28 éves Natascha egyébként azóta énektanárhoz jár, ugyanis be szeretné indítani énekesi karrierjét. Ezenkívül megtanult lovagolni, leérettségizett és elkötelezett segítője az Ausztriába érkező menekülteknek.

A lánynak a mai napig az fáj  a legjobban, hogy többen nem hittek neki a szabadulása után.

Volt olyan, amikor idős nők jöttek oda hozzám, és ribancnak neveztek, sőt olyan is akadt, aki szerint az egész szörnyűséget csak kitaláltam…

Sokan azt is megkérdőjelezték, hogy Wolfgang Priklopil egyedül rabolta el és tartotta fogva Nataschát. A lány azonban a mai napig állítja, hogy nem volt társa a férfinak. Priklopil nagy terve az volt, hogy feleségül vegye Nataschát.

Ez komoly terve volt, azt gondolta, hogy valahogy majd el lehet intézni a dolgot. Hamis papírokkal talán, vagy nem is tudom. Egy idő után én magam is jó ötletnek tartottam, arra gondolva, hogy akkor lesz majd esélyem elfutni…

Natascha Kampusch most készül megjelentetni a második könyvét. Míg az első kötetben a fogságáról, az új könyvben az azóta eltelt 10 év tapasztalatairól és élményeiről olvashatnak majd az emberek.

 

Hasonló hírek

Nógrádi: katonai válaszcsapásra készül Törökország

Edit

Kinyit a párizsi Disneyland

Géza

Szörnyű: egy 6 és egy 11 éves kislány holttestét találták meg az erdőben

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------