Image default
Bulvár

Így döntött Vajna Tímea: Másodszor is eltemetik Andy Vajnát

Sokan nem lehettek ott az első szertartáson.

Mint ahogy azt már megírtuk, múlt csütörtökön vehettek végső búcsút szerettei Andy Vajnától a Fiumei úti temetőben. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy lesz még egy temetés, amelyen azok a külföldi sztárok is részt vehetnek, akik az elsőn, nem lehettek ott.

A gyászoló özvegy, Vajna Timi számára nem is volt kérdés, hogy Magyarország mellett az Egyesült Államokban is örök nyugodalmat biztosítson férjének, aki Amerikában éppúgy otthon érezte magát, mint idehaza.

Mivel Andy elhunyt fia, Justin sírja, valamint szülei, György és Klára végső nyughelye is Los Angelesben található, érthető, hogy arra vágyott, hogy amikor eljön a vég, mellettük a Westwood Village sírkertben lelhessen végső nyugalomra. Özvegye szívén viseli férje kívánságát, ezért, miután itthon véget ért a búcsúztató, minden energiáját az amerikai temetés szervezésére fordítja.

„Legalább olyan sokan lesznek, mint itthon, Antonio Banderason kívül még rengeteg sztárt várnak – árulta el a hot!-nak a család egyik közeli barátja. – Timi reméli, hogy ez a temetés nem lesz annyira fájdalmas, mint a budapesti. Úgy szeretné felfogni, mintha Andy is ott lenne.”

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

ANDY VAJNA /FOTÓ: RAS-ARCHÍV

Hasonló hírek

Hát ez nem jött be – megírták, hogy megszületett Katalin második gyermeke

info

Óriási balhé tört ki Somló Tamás utódja miatt!

Mazsi

Nicole Scherzinger mellet villantott

info