Hirmagazin.eu
Főoldal » Így bűvölte el Benkő Dánielt fiatal kedvese
Bulvár

Így bűvölte el Benkő Dánielt fiatal kedvese

A lantművész és fiatal múzsája között még mindig lángol a tűz. Benkő Dániel latin szerető módjára viselkedik a táncparketten Bazsarózsa mellett.

Benkő Dániel és ötven évvel fiatalabb kedvese, Bazsarózsa már két és fél éve együtt vannak, a tüzet állításuk szerint nap, mint nap táplálják. Hol néhány obszcén megjegyzéssel, máskor pedig egy forró tangóval.

Így bűvölte el Benkő Dánielt fiatal kedvese
Benkő Dániel és Bazsarózsa számára a tangó különleges, intim meditáció

“Az argentin tangó számomra a harmóniát képviseli, ez a tánc a szexnél egy minőséggel feljebb van, Bazsa ennek a tudora. Sokat tanultam tőle az utóbbi időben, például frissességet, fiatalságot, vágyat és türelmetlenséget” – vélekedik Benkő Dániel, akit nem csak a művészetben inspirálja fiatal barátnője, hanem abban is, hogy egészségesebb életmódot folytasson, hiszen a páros örökre végzett az állati eredetű ételek fogyasztásával.

Így bűvölte el Benkő Dánielt fiatal kedvese 2

Bazsarózsa elmondása szerint nincs is szüksége húsra, hiszen szerinte Dániel igazi oroszlán módjára viselkedik a kapcsolatban.

Benkő Dániel fél év múlva betölti a 71-et és még mindig bírja az iramot. A lantművészt elmondása szerint a vegetáriánus életmód, Bazsarózsa szerelme és az állandó testmozgás kombinációja tartja fiatalon. Bazsarózsa úgy véli, Benkő Dániel még mindig vonzó férfi, akitől rengeteget tanul a férfi-női szerepekről és a szexualitásról, ami állítása szerint még mindig tökéletesen működik kettőjük között.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Taylor Swift bearanyozta rákos rajongójának karácsonyát

Edit

Horváth Tamás családi drámájáról vallott

Mazsi

Műkebles jelmezében az anyja sem ismerte volna fel a műsorvezetőnőt

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------