Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Így bukkantak a zsaruk Nancy gyilkosának a nyomára!

2015 05 25 003004
Csak magának akarhatta és szinte megszállottjává vált gyilkosa H. Nancynek, akivel május elején végzett az Akácfa utcai lakásban – írja a Blikk.

Egy nappal a lány temetése után hozta nyilvánosságra a rendőrség, hogy kit gyanúsítanak a bűncselekménnyel: egy kínai férfit keresnek, aki valószínűleg elhagyta az országot. Jao Kao-penget az áldozat híváslistája alapján azonosították be a zsaruk. Bár a férfi elvitte a prostituáltként dolgozó lány telefonját, a rendőrség a szolgáltatótól lekért adatok alapján mégis a nyomára bukkant annak a kuncsaftnak, aki a tragédia napján utoljára járt a lánynál. A Blikk információi szerint Jao nem egyszeri vendég volt Nancynél.

A lap szerint több jel is arra mutat, hogy a férfi már-már betege volt a fiatal lánynak. Többek között az is, hogy magával vitte Nancy egyik fotóját, és a gyilkosság módja is azt támasztja alá, hogy az indulat vezérelte. Talán az járt a fejében, hogy ha Nancy nem lehet az övé, akkor más se kaphassa meg soha többé. A lány édesapja, H. Ernest is megerősítette a Blikknek, hogy a kínai férfiak rajongtak lányáért, szinte bálványozták őt.

– Az sem zárható ki, hogy a gyilkos szerelmes volt áldozatába – vélekedett Bilkei Pál kriminálpszichológus. – Lehet, hogy a lány nem akart megtenni neki valamit, ez gerjesztette nagy haragra. Véleményem szerint a férfi ugyanakkor nemcsak a gyilkosságot, de a menekülési útvonalat is megtervezte.

A Blikk információi szerint Jao Kao-peng számos nyomot hagyott a helyszínen, így véres tenyér- és ujjnyomot is. A magyar rendőrség most a kínai kollégákkal együttműködve próbál minél több információt megtudni az azóta küldföldre távozott férfiról.
Forrás: TheNews

Hasonló hírek

Most érkezett: családi házat veszélyeztet a tűz

Mazsi

Ittas vezetés: sok autós bajba kerülhet – durva tények, amikről esetleg Ön sem tud

Géza

Életveszélyre hivatkozva verték át a lakókat

info