Image default
Életmód hírek

Így búcsúztak kollégái a Família Kft. elhunyt sztárjától

Budapest – A barátok, kollégák és családtagok elbúcsúztatták Ádám Tamást (†66).

A Família Kft. egykori Szép apukája, a közelmúltban tragikus hirtelenséggel elhunyt színművész tisztelői az RS9 színházban gyűltek össze, hogy megtekintsék azt a kisfilmet, amelyet a barátai készítettek, illetve megosszanak egymással néhány közös emléket a Nagy Sándor Tamás néven született színészről.

Természetesen többen is szóba hozták a Família Kft.-s időket, amely elképesztő sikerrel futott a televízióban a kilencvenes években, valamint a művész szegedi színházban töltött időszakát is, amelyről mindig szeretettel beszélt Ádám Tamás. Azt sem hallgatták el azonban, hogy a színész sokat küzdött a démonaival, hajlamos volt a depresszióra, nagyon megviselte az, hogy a múlt nyáron már egyik teátrumban sem maradt a számára hely, és úgy érezte, a szakmában már nincs rá szükség.

Az RS9 színházban több tucat tisztelője emlékezett

– Fantasztikus, humoros ember volt, de belül rengeteget szorongott,tulajdonképpen a mély intellektusa mellett depressziós alkat volt – szólalt fel Egri Kati (65). A zenész barát, Dinnyés József (70), aki a közelmúltban közös esteken lépett fel Ádám Tamással, hozzáfűzte:

– Megviselte, hogy ott kellett hagynia a színházat, nehezen dolgozta fel, hogy munkanélküli lett – mondta.

Az eseményen nem vettek részt, de a videóban szívhez szólóan búcsúzott barátjától Esztergályos Cecília (75) és Csonka András (53), valamint Ádám gyermekei is: a Roy és Ádám Trióból ismert fia, Nagy Ádám (45) kijelentette, nem fogadja el édesapja halálát.

Többen is utaltak rá, bár Ádám Tamást sokan kedvelték, a szakma kevéssé ismerte el az eredményeit, ami fájó sebeket okozott a színésznek.

– Több órán keresztül nem tértem magamhoz, amikor meghallottam a szörnyű hírt, s a mai napig felkavar, ha erre gondolok – mondta a könnyeivel küszködve Kárász Zénó (49), aki a Família Kft.-ben játszott együtt Ádám Tamással. – Ha most látna minket, kacagva kérné ki magának ezt a megemlékezést.

Nevet kapott a régi széke

Ádám Tamás igazi bohém életet élt, imádta a pubokat, kávéházakat, saját és barátai bevallása szerint inspirálta az ilyen környezet. Rengeteg időt töltött a Colorado nevű bárban, ahol egy mécses és egy nevével ellátott szék őrzi a színész emlékét.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

5 dolog, amit SEMMMIKÉPP ne mondjál otthon lévő anyukáknak!

info

Tarlós beismerte: tényleg jöhet a dugódíj Budapesten

Géza

Orvosok felügyelik Fodor Zsóka állapotát!

Mazsi