Hirmagazin.eu
Főoldal » Igen, a szökött farkast néha ki kell lőni
Tudástár - minden érdekesség

Igen, a szökött farkast néha ki kell lőni

Az online lincselők valóban csak falkában veszélyesek, a farkasok azonban – bármit mondjanak is erről az állatvédők – időnként magukban is azok. Emberhez szokott, nem vadon körülmények közt élő és felhergelt állatok különösen.

farkas

„Egy másik interjúban Szatyor számtalan más kérdésre is korrekt válaszokat ad. Elmondja, hogy az állatkertbe frissen megérkezett farkas nem a dolgozók hanyagsága miatt szökhetett meg, hanem egészen extrém viselkedést tanúsított, szétszaggatta a villanypásztor szálait, és választ ad arra is, miért szakadtak el a keresése során az altatólövedékes kollégáktól.

Mindez nem fogja meghatni a wannabe online lincselőket. Rengeteg kommentelő követeli az igazgató fejét. Rengetegen tudni vélik, hogy a farkas nem támadja meg az embert, vagy csak falkában veszélyes.

Az online lincselők valóban csak falkában veszélyesek, a farkasok azonban – bármit mondjanak is erről az állatvédők – időnként magukban is azok. Emberhez szokott, nem vadon körülmények közt élő és felhergelt állatok különösen. És ezt pont a pécsiek tudják legjobban.  (…)

Vannak az életben határhelyzetek, amikor merni kell határozottan és felelősen dönteni. Ilyen határhelyzet az is, amikor egy sötétedő erdőben meglátja valaki az elszökött farkast, és néhány másodperce van dönteni: hagyja elszökni, eltűnni a bozótba, megkockáztatva a 20 évvel ezelőtti tragédia megismétlődését, vagy lőjön. A teljesen urbanizált, minden természeti veszélytől mentesített világban ritkán áll elő ilyen határhelyzet, amely a régebbi korok emberének még sokkal természetesebb volt. A farkas vadállat, tessék magyar (vagy francia, német, olasz) népmeséket olvasni.”

Forrás: mandiner, Fotó: Google;

Hasonló hírek

Most írtunk történelmet: így szállt le egy japán űrszonda a Naprendszer egyik első bolygóján – íme, a felvétel

Mazsi

Atlantisz nyomában: ősi szupercivilizáció élt a Földön, mely nyomtalanul eltűnt

Géza

A világ leglátványosabb és legkanyargósabb útjai

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------