Hirmagazin.eu
Főoldal » Igazi hőstettek: kimenekítette egy égő ház lakóját a zirci rendőr, és égő házból mentettek a zuglói rendőrök! Olvasóink nevében is köszönjük áldozatos munkájukat! Oszd meg!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Igazi hőstettek: kimenekítette egy égő ház lakóját a zirci rendőr, és égő házból mentettek a zuglói rendőrök! Olvasóink nevében is köszönjük áldozatos munkájukat! Oszd meg!

Kimenekítette egy égő ház lakóját Zircen, Hunyadvári Antal rendőr törzszászlós, Zirci Rendőrőrs szolgálatparancsnoka, és ezzel feltehetően az életét is megmentette, közölte Kucsera Katalin megyei sajtóreferens.

Hunyadvári Antal szolgálatparancsnok november 21-én este, két robbanást hallott, amely – mint később kiderült – két PB gázpalack robbanásakor történt. A hangra Hunyadvári Antal törzszászlós kirohant a Zirci Rendőrőrs épületéből, és azt látta, a szomszéd utcában ég egy ház. A szolgálatparancsnok a lángoló ház tulajdonosát kisegítette az épületből, majd a szomszédok értesítését is megkezdte a közben helyszínre érkező Simon Balázs törzszászlós és Papp Gyula zászlós segítségével. Időközben a zirci és a veszprémi tűzoltók is megérkeztek, és megkezdték az oltást, miután még egy PB gázpalack került elő a lángoló házból, ami még nem robbant fel. A gyors intézkedés miatt senki nem sérült meg.

Hidegvérüket megőrizve, égő házból mentettek ki egy férfit a zuglói rendőrök. (2018. 11. 25., v – 20:07, Budapesti Rendőr-főkapitányság)

Budapest XIV. kerületében, a Paskál-Malom utcában 2018. november 25-én 18 óra körül kigyulladt egy lakás. Az elsődleges adatok szerint az ott lakó férfi dohányzás közben elaludt, ez okozhatta a tüzet.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányságának járőrei bejelentés alapján perceken belül kiértek a lakóházhoz, ahol már erősen gomolygott a füst.

A rendőrök az épületet áramtalanították, majd az ajtót berúgva jutottak be a lakásba, ahonnan egy idős férfit kísértek ki. A férfit a rendőrök a mentőszolgálat munkatársainak átadták.

Forrás: veol.hu, police.hu

Hasonló hírek

Országos összesítő

Géza

Újabb részleteket közölt a rendőrség a Deák téri kettős gyilkosságról

Mazsi

Döbbenet: tiltott állatviadalt rendeztek Mohácson, az egymásnak uszított ebek nagyon súlyos sérüléseket szenvedtek

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------