Hirmagazin.eu
Belföldi hírek

Igazi hősök: főkapitányi elismerést kapott az Újpesten megkéselt rendőr és járőrtársa – Fotók és videó

Dicséretben és jutalomban részesítette Terdik Tamás, Budapest rendőrfőkapitánya az Újpesten megkéselt rendőrt és járőrtársát.

Tavaly szenteste napján érkezett a megrendítő hír, miszerint életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba egy rendőrt, akit Újpesten többször is megszúrt egy késes támadó. A járőrpáros másik tagja egy 23 éves őrmesternő több lövést adott le a támadóra, egy 35 éves délegyházi férfira, aki a helyszínen meghalt. A kolléganő fizikailag nem sérült meg, de sokkos állapota miatt megfigyelésre szintén kórházba került.

Mindenki ezt olvassa most!

Pár nappal később, december 28-án médiánk arról számolt be, hogy a 26 éves Pétert felébresztették az altatásból, állapota pedig javulni kezdett. Január végén pedig családja körében gyógyulhatott, ráadásul a BRFK akkor Skypon is utolérte. Mindeközben kolléganője, Erika otthon próbálta feldolgozni a történteket.

A hihetetlen hősiességükért dr. Terdik Tamás r. dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya 2021. február 2-án dicséretben és jutalomban részesítette őket.

A főkapitány példaként állította az állomány elé Lingvai Péter és Szarvas Erika r. őrmestereket, a IV. Kerületi Rendőrkapitányság járőreit, akik szüleik jelenlétében vehették át az elismerést. A tábornok továbbá kiemelte: a parancsnoki kivizsgálás mindkét rendőr intézkedését jogszerűnek és szakszerűnek találta-írja a police.hu

police, blikk

Hasonló hírek

Ez az igazi 22-es csapdája: létszámleépítés az állami szférában, megnövekedett munkateher, felmondások – De így vajon ki dolgozik majd?

Mazsi

Ezernél is több gyertyából kirakott óriási szív ragyogott Kőszegen

Edit

Jogerősen is elítéltek egy korrupt csepeli MSZP-s politikust

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------