Hirmagazin.eu
Főoldal » Igazi csodát tett a könnyező Madonna Máriapócson: így gyógyított meg egy hétéves kislányt
Életmód hírek

Igazi csodát tett a könnyező Madonna Máriapócson: így gyógyított meg egy hétéves kislányt

Máriapócs — A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen valaki egy kicsi piros mankót hagyott a templom melletti múzeumban, mellette köszönőüzenettel és egy rövid történettel:

„Bartal Nóra hétéves kislány háromszor járt a máriapócsi templomban, mankóját azért hozta el, mert betegsége négy év után jobbra fordult, így már nincs szüksége rá.”

A Blikk holnapi extra magazinja Magyarország csodatévő helyeit mutatja be, így azt is, ahol Nóra meggyógyult. Az azóta felnőtté váló kislányt lapunk megtalálta. Kiderült, hogy még kétévesen egy rosszul sikerült lépés után sokáig fájlalta a lábát, de az orvosi vizsgálat nem mutatott semmi rendelleneset.

Bartal Dórának a járás is nehezen ment, amikor anyukájával, Évával felkereste a templomot /Fotó: Grnák LászlóBartal Dórának a járás is nehezen ment, amikor anyukájával, Évával felkereste a templomot /Fotó: Grnák László

Nem sokkal később tüdőgyulladást, bárányhimlőt kapott, sőt, még egy rotavírust is összeszedett, ezért egy időre bekerült a Szent László Kórházba. Ezek után kezdett el dagadni a lába, látszott, hogy valami nagyon nincs rendben az immunrendszerével. A vizsgálatok azonban továbbra sem mutattak semmit. Még akupunktúrával is próbálkoztak, de minden eredmény nélkül.

– Már attól tartottunk, Nóra kerekesszékbe kerül, amikor anyukám mesélt a máriapócsi könnyező Madonnáról. Kétségbeesésünkben háromszor is elmentünk oda, hátha segít – emlékezik vissza a nehéz időkre Nóra édesanyja, Éva (45). – Sokat imádkoztam a Szűzanyához, hogy legalább járni tudjon az én kis Nórám! – árulta el az anyuka.

Időközben egy ismerősük segítségével bejutottak egy jó szakemberhez az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetbe, ő állapította meg a reumás ízületi gyulladást. A kislány szteroidos kezeléseket is kapott, amelyektől ugyan nem jött teljesen rendbe, de javult az addig ijesztő állapota.

Nóra mankóját legutóbbi látogatásukkor a templom múzeumában hagyták, hogy ez adjon erőt azoknak, akik a gyógyulást várják /Fotó: Grnák LászlóNóra mankóját legutóbbi látogatásukkor a templom múzeumában hagyták, hogy ez adjon erőt azoknak, akik a gyógyulást várják /Fotó: Grnák László

– Egy idő után az orvos mondta, le kellene tennie már a mankót, különben nem fog megerősödni a lába – mondta Éva. Ekkor mentek el együtt negyedszer is Máriapócsra. Nóra ötlete volt: ha már el kell búcsúznia a mankótól, ott lesz a legjobb helye. Azóta – immár nyolcadik éve – ott áll a falnak támasztva a templom melletti múzeumban, hogy aki látja, erőt meríthessen belőle és elhiggye: csodálatos gyógyulások lehetségesek.

Keresse a Blikkben!

A holnapi lapunkban Gyógyító helyek, szent kutak címmel 24 oldalas magazin jelenik meg. Nóra története mellett olvashatnak többek között a gyógyító máriaremetei festményről, arról, hogy Pásztón két Madonna is könnyezik, az andocsi Szűzanya ruhatáráról, és Szikora Róbert elmeséli, hogyan talált rá Istenre. Keresse holnap a Blikkben!

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Összeverekedtek az üzletben, de senki nem lépett közbe, csak filmezték a bunyót!+ Videó!

info

Névnapok december 11-én

info

Melegfiúk és melegbácsik a háborús Budapesten

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------