Image default
Bulvár

Igazán megindító volt: Adele egy nagybeteg 12 éves lányt látogatott meg

forrás: hellomagazine.com/hirado.hu

A belfasti beteg, vak és béna kislány édesanyja képtelen szavakba önteni, milyen boldogságot jelentett számukra Adele látogatása.

Tracy éppen egy belfasti fodrásznál ült, amikor megcsördült a telefonja.
“Hello, Tracy, itt Adele menedzsere – jelentkezett be egy hang. “Azért hívom, mert Adele látta a kislánya képeit, nagyon meghatották a fotók, és úgy döntött elmegy önökhöz, hogy találkozzon Rebeccával.”

Igazán megindító volt- Adele egy nagybeteg 12 éves lányt látogatott meg1

A hívást persze megelőzte a néhány hónapja kezdett mozgalom a közösségi média oldalain: Tracy kislánya, a 12 éves vak és epilepsziás Rebecca lebénulva fekszik ágyában, s csupán néhány dolog van az életében, ami képes átmenetileg mosolyt csalni az arcára. Többek között Adele zenéje. A kislány édesanyja ezért kereste meg Adele menedzserét hónapokkal ezelőtt, elmesélve, hogy Rebeccának fél évet adtak még az orvosai, s igazi csoda lenne, ha találkozhatna az énekesnővel. Adele menedzsere már akkor visszajelzett, de pontos időpontot még nem mondott. Egészen tegnapig.

Adele most kezdődött világ körüli turnéjának első állomása Belfast volt, úgy döntött, felkeresi rajongóját. Elment tehát Rebeccához, sokáig ült az ágya szélén, beszélgetett a családdal, végül felajánlott még néhány koncertjegyet a család számára. S bár Rebecca nem lehetett jelen az SSE Arenában tartott koncerten, nem volt náluk boldogabb család aznap este. “Egy álom vált valóra, csodálatos, képtelen vagyok szavakba önteni, amit érzek” – nyilatkozta Tracy.

 

Hasonló hírek

Zámbó Jimmy özvegye újra férjhez megy? Nem hiszed el, kit választott!

Mazsi

Szívszorító hírt közölt felesége Sas Józsefről

Géza

Egy évvel a válása után újra megnősül Sárközi Ákos – Ilyen esküvőt szeretne új párjával

Mazsi