Hirmagazin.eu
Főoldal » Igaz, vagy nem igaz! Szavazz egy kommenttel! A magyar gyerekek egyötöde nő fel alkoholista szülő mellett..
Életmód hírek

Igaz, vagy nem igaz! Szavazz egy kommenttel! A magyar gyerekek egyötöde nő fel alkoholista szülő mellett..

Átlagosan minden magyar évente közel tíz liter tiszta szesznek megfelelő alkoholt fogyaszt, és ha már nagyon súlyos a szenvedélybetegség, minden az alkohol körül forog az adott háztartásokban. Ennek következményeképp a gyermekeket súlyosan el is hanyagolhatják a szüleik

– írja az Infostart.

AZ ALKOHOLBETEGEK SZÁMÁT A KSH 389 EZER FŐRE BECSÜLTE A TAVALYI ÉVBEN, SZAKEMBEREK SZERINT A VALÓSÁGBAN AZONBAN KÉT-HÁROMSZOR TÖBBEN VANNAK.

Az a négyszázezer magyar gyerek, akiknek családjában alkoholfüggő valamelyik szülő, folyamatos bizonytalanságban nő fel.

Nekik kiszámíthatatlanok a mindennapok, mert egy komoly mélypont után jobb időszak következhet, amelyet viszont nagy valószínűséggel mélyrepülés követ

– fogalmazott Frankó András, a Máltai Szeretetszolgálat szenvedélybetegeket segítő szolgálatának vezetője. Egy olyan családban, ahol nincs béke és harmónia, családon belüli erőszak is előfordulhat és elő is fordul sok gyerekkel, bár vannak olyan alkoholbetegek, akik egyáltalán nem agresszívak, sőt sokan inkább kivonulnak a családból, azonban az elhanyagolás, az érzelmi bizonytalanság is valamiféle bántalmazás – vélte a vezető.

Az is kiderült, hogy az érintett gyermekek egyharmada közel kerül a szenvedélybetegséghez, vagy maga is szenvedélybeteg lesz.

index, infostart

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Csak erős idegzetűeknek! Sátánbarbivá operáltatta át magát egy anyuka – VIDEÓ

Mazsi

RICHARD GERE HAJLÉKTALANNAK ÖLTÖZÖTT ÉS KIÜLT KÉREGETNI. ÍGY REAGÁLTAK A JÁRÓKELŐK!

Mazsi

Tudja, mi a palimony? Ha élettársi kapcsolatban él, nem árt, ha tisztában van vele!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------