Hirmagazin.eu
Főoldal » Időzített bombák? Vezetés közben robbant fel egy nő iPhone-ja – VIDEÓ
Külföld

Időzített bombák? Vezetés közben robbant fel egy nő iPhone-ja – VIDEÓ

Szinte sokkot kapott a nő, amikor lángok csaptak fel az iPhone-ból. Sikoltozva ugrott ki a kosiból, de megúszta. Ha megsérült volna a szeme vezetés közben, akár tragédia is történhetett volna az autópályán.

A nő az autópályán hajtott, amikor a műszerfalon hagyott mobilja felrobbant. Először csak egy-két kisebb lángnyelv csapott ki az iPhone6 telefonjából, majd teljesen lángolni kezdett az egész készülék, és füst árasztotta el az autót.

A nő bepánikolt, sikítozott, de volt annyi lélekjelenléte, hogy gyorsan megállt a kocsival. Kiszállt, így szerencsére megúszta az esetet. A pórul járt nő most kárpótlást igényel a mobil gyártójától -írta meg az nlcafe.

Férje elmondása szerint az iPhone akkumulátorát idén februárban cserélték ki a helyi mobilszervizben, ahol – mint az eset után kiderült – nem vállalnak felelősséget a történtekért, sőt nem is hajlandók kártérítést fizetni. Arra hivatkoznak, hogy a műszerfalon volt kint hagyva a telefon, amikor felrobbant, nem pedig az autós telefontartóban.

Nem volt töltőn a telefon, nem használta a nejem a robbanáskor. Amikor februárban kicserélték az aksit, azt mondták, hogy új. Kértünk tőlük újat, de azt mondták, hogy csak használtat tudnak adni” – panaszkodott a kínai nő férje.

Forrás: Ripost

Képünk: illusztráció

Hasonló hírek

Így reagáltak a külföldi politikusok a Fidesz döntésére

Géza

Óriási tömeg indult Szíriából Európába

Edit

Leléptek a többiek zsoldjával a dzsihadisták

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!