Image default
Külföld

Időzített bomba volt a feleségét leszúró fanatikus iszlamista

A szom­széd nő azt me­sélte, hogy sok­kos ál­la­pot­ban van, mert már több­ször je­lezte, hogy va­lami nagy baj fog tör­ténni.

Kedden kora délután érkezett segélyhívás az amstetteni rendőrséghez. A vonal végén a török család 19 éves gyermeke volt, aki közölte, hogy édesanyját több késszúrással megsebesítette az apja. Mint kiderült, a családi tragédiát a házaspár egyéves és hároméves gyermeke is végig kellett hogy nézze. A 37 éves török származású Senol D. konyhakéssel támadt feleségére, aki még megpróbált elmenekülni, de a harmadik késszúrás, ami a lakás ajtajában érte, már halálosnak bizonyult.

Osztrák lapértesülések szerint a pár között rendszeres volt a vita a vallás miatt. A feleség ugyan férje kérésére áttért az iszlám vallásra, de burkát sokszor nem volt hajlandó viselni.

Szintén sajtóinformáció, hogy vallási fanatizmusa miatt a titkosszolgálat megfigyelés alatt tartotta Senol D.-t.

A Kronen Zeitung nevű osztrák lapnak a család szomszédja is nyilatkozott, aki elmondta, hogy sokkolta a társasházukban történt gyilkosság. A nő szerint az a legszörnyűbb, hogy ő többször elmondta, ez a férfi őrült és egy időzített bomba. A házban élő nő azt is elmesélte, hogy félt a férfitól, aki folyton beszélgetést próbált vele kezdeményezni. A baj azonban az volt, hogy a török férfi csak és kizárólag az iszlám vallás dicsőségéről volt hajlandó diskurálni.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Halálos áldozat Tunéziában: felgyújtotta magát egy riporter

Mazsi

Rendkívüli intézkedéseket vezettek be Horvátországban és Szlovéniában a hóviharok miatt

info

A maffia vette kezébe az eszkalálódó migránshelyzetet Olaszországban – 120 afrikait lőtt fejbe a Camorra Szicíliában (+Videó)

Géza