Főoldal > Hírek > Tudástár > Autók - motorok - hajók > Idős úr levelének tartalmát tesszük közzé most! Jelentkezzenek azok, akik hasonlóképpen jártak!
Kép: Nagy Attila blogja és agymenései

Idős úr levelének tartalmát tesszük közzé most! Jelentkezzenek azok, akik hasonlóképpen jártak!

Hirdetés

Horváth Gyula vagyok, 67 évet megértem már, de velem ilyen dolgok még nem történtek meg soha!

Kép: Nagy Attila blogja és agymenései

Három autószerelőt említek meg, akik előre elvették a pénzemet és nem csináltak semmit, vagy legalábbis azt nem, amit kellett volna, hanem teljesen mást csináltak, jóval több pénzért!

Nagy Ferenc az egyik szerelő, aki Budapesten, a 19. kerületben dolgozik. 160 ezer Ft-ot vett el egy régi Audi 100-as gyújtásállítására és injektora megpucolására, ez helyett a futóművet “újította fel”, és még pénzt kért volna, mert mondta, az is rossz volt.

Poltom Kft. a másik, akik Budapesten az Asztalos utcában dolgoznak. Forralta a vízet a BMW-m, elkértek rá 36 ezer Ft-ot, és a probléma ugyanúgy megmaradt, és mikor visszavittem, hogy garancia, be sem akarták fogadni az autót, és mikor végre befogadták, 2 hétig úgy állt náluk, hogy házzá sem nyúltak.

Sajnos, valamilyen Zsolt keresztenvű a harmadik, aki ígért fűt-fát, bogarat, majd a telefonszámát megkeresem és akkor tudni fogom a rendes nevét, elvett 80 ezer Ft-ot tőlem szintén injektor pucolásra, de nem csinálta meg, utána viszont felszívódott.

Az idős úr kéri, aki hasonlóképpen járt, írja meg neki erre az e-mail címre, hogy a csalók ellen közös erővel fel lehessen lépni, mert egy fecske nem csinál nyarat.

(Horváth Gyula, [email protected])

Forrás: Horváth Gyula olvasónk

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: