Autók - motorok - hajók

Idős úr levelének tartalmát tesszük közzé most! Jelentkezzenek azok, akik hasonlóképpen jártak!

Horváth Gyula vagyok, 67 évet megértem már, de velem ilyen dolgok még nem történtek meg soha!

Kép: Nagy Attila blogja és agymenései

Három autószerelőt említek meg, akik előre elvették a pénzemet és nem csináltak semmit, vagy legalábbis azt nem, amit kellett volna, hanem teljesen mást csináltak, jóval több pénzért!

Nagy Ferenc az egyik szerelő, aki Budapesten, a 19. kerületben dolgozik. 160 ezer Ft-ot vett el egy régi Audi 100-as gyújtásállítására és injektora megpucolására, ez helyett a futóművet “újította fel”, és még pénzt kért volna, mert mondta, az is rossz volt.

Poltom Kft. a másik, akik Budapesten az Asztalos utcában dolgoznak. Forralta a vízet a BMW-m, elkértek rá 36 ezer Ft-ot, és a probléma ugyanúgy megmaradt, és mikor visszavittem, hogy garancia, be sem akarták fogadni az autót, és mikor végre befogadták, 2 hétig úgy állt náluk, hogy házzá sem nyúltak.

Sajnos, valamilyen Zsolt keresztenvű a harmadik, aki ígért fűt-fát, bogarat, majd a telefonszámát megkeresem és akkor tudni fogom a rendes nevét, elvett 80 ezer Ft-ot tőlem szintén injektor pucolásra, de nem csinálta meg, utána viszont felszívódott.

Az idős úr kéri, aki hasonlóképpen járt, írja meg neki erre az e-mail címre, hogy a csalók ellen közös erővel fel lehessen lépni, mert egy fecske nem csinál nyarat.

(Horváth Gyula, [email protected])

Forrás: Horváth Gyula olvasónk

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Hankook Racer Cup

Géza

Dobd ki a jégkaparót! Itt a trükk a télen jégmentes szélvédőhöz!

Mazsi

Ilyen a Mercedes GLA kínai elektromos koppintása

Géza