Hirmagazin.eu
Főoldal » Időben szólni fog az Instagram, hogy miért tiltana le fiókokat
Technika, kommunikáció

Időben szólni fog az Instagram, hogy miért tiltana le fiókokat

Így a felhasználóknak is átláthatóbb lenne, mivel sértették meg a szabályokat.

Az Instagram a jövőben még időben figyelmeztetni fogja a felhasználókat, hogy veszélyben a fiókjuk, és hogy az valamilyen sértő magatartás miatt akár letiltásra is kerülhet. A közösségi cég blogposztban mutatta be az új rendszert, ami segít átláthatóbbá tenni a felhasználóknak, hogy melyik posztjuk, kommentjük, vagy sztorijuk sértette meg az oldal elveit, így pontosabb képet kaphatnak arról, mi volt a döntés oka.

„Ha valami olyat posztolsz, ami sérti a közösségi elveinket, törölhetjük a fiókodat.” – hívják majd fel a figyelmet üzenetben, aminek köszönhetően még azelőtt óvatosabbá válhat a profil kezelője, hogy meglepetésszerűen egyszer csak elveszik tőle a profilját. Az értesítés mellett lehetőség lesz arra is, hogy pontosan megnézzük, melyik posztolt tartalmunk sértette meg az elveket. Amennyibe úgy gondoljuk, hogy az Instagram tévesen távolította el a bejegyzést, kérhetjük a döntés felülvizsgálatát. A felhasználók eddig csak az Instagram Súgóközpontján keresztül tudták jelezni egyet nem értésüket.

Forrás: Instagram

A képmegosztó jelenlegi szabályzata szerint bizonyos százalék nem megfelelő tartalom után függesztenek fel profilokat. Ez kiegészül azzal, hogy a jövőben azon fiókok ellen is aktívabban lépnek majd fel, amelyek adott időn belül többször is megsértik a feltételeket. Az intézkedés lényege, hogy az Instagram hatékonyabban tudja felvenni a küzdelmet a platformra nem illő tartalmak ellen, mégis kezelhetőbbé tegye azt az esetleg problémát, hogy tévedésből távolított el tartalmakat, vagy függesztett fel fiókokat. Az újítást a következő hónapokban kezdik el bevezetni világszerte.

Ennek minden bizonnyal az a több száz magyar facebookos is örülne, akiket rejtélyes körülmények közt tiltott le végleg a közösségi oldal.

15 March 2019, Schleswig-Holstein, Aukrug-Homfeld: ILLUSTRATION - A smartphone in front of a monitor with the logo of the provider Instagram. Photo: Carsten Rehder/dpaElrejti az Instagram a lájkszámlálót

Majd csak annyit lehet látni a fotók alatt, hogy valakinek tetszik, és még másoknak is.
24

Hasonló hírek

A hét bizarr high-tech híre

info

Új táblagéppel készül a Samsung

Géza

Micsoda? Nevet változtat az Instagram és a WhatsApp, ne lepődj meg!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------