Hirmagazin.eu
Főoldal » Idegen nyomai? Hatalmas ősi piramisra bukkantak az óceán mélyén! – VIDEÓ
Tudástár - minden érdekesség

Idegen nyomai? Hatalmas ősi piramisra bukkantak az óceán mélyén! – VIDEÓ

A Go­ogle mű­hol­das tér­ké­peit bön­gészve, el­ké­pesztő fel­fe­de­zést tet­tek ama­tőr ku­ta­tók. Olyan alak­zatra buk­kan­tak, amely túl sza­bá­lyos ahhoz, hogy ter­mé­sze­tes kép­ződ­mény le­gyen… rá­adá­sul majd 13 ki­lo­mé­ter szé­les…

Egy argentin ufóvadász újfent elképesztő objetumot fedezett fel a Google Earth térképén, Nyugat-Mexikótól 5-6 kilométerre a Csendes-óceánban.

Első látásra úgy fest a különös objektum, mintha egy gigantikus földönkívüli űrhajó parkolna egy víz alatti piramis tetején. Az építmény már önmagában impozáns méretű, a mérések szerint 13 kilométernél is szélesebb… ha valóban az, aminek gondolják, minden bizonnyal ez a világ legnagyobb piramisszerű építménye. De mivel az emberiség történetében soha nem építettek ekkora piramist, aligha lehet emberi kéz alkotása.

Idegen nyomai? Hatalmas ősi piramisra bukkantak az óceán mélyén! - VIDEÓ

Az ufóhívők rögtön előálltak ötleteikkel… Az új felfedezés minden bizonnyal egy monumentális vízalatti földönkívüli bázis. Ez magyarázat lehet az egyre gyakoribb mexikói UFO-észlelésekre. Eddig ugyanis sejtelme sem volt senkinek, hogy honnan jönnek az ismeretlen repülő eszközök, és hová tűnnek el.

Idegen nyomai Hatalmas ősi piramisra bukkantak az óceán mélyén! - VIDEÓ 1

Az objektum Google térkép koordinátái: 12 ° 8’1.49 “N 119 ° 35’26.39” W

Idegen nyomai Hatalmas ősi piramisra bukkantak az óceán mélyén! - VIDEÓ 2

Hasonló gigászi vízalatti támaszpontokat a világ több táján is felfedezni véltek már. Persze eddig még olyasmiről nem hallottunk, hogy valaki hajóval, ne adj isten tengeralattjáróval kiment volna a helyszínre és megvizsgálta volna a különös objektumokat.

Így könnyen elképzelhető, hogy csupán csak egy egyszerű geológiai formációról van szó, esetleg egy korábban elsüllyed kisebb szigetről…

Forrás: Ripost

 

 

Hasonló hírek

ISIS: Az Iszlám Állam – Martin Smith filmje – VIDEÓ 18+

Edit

Amerika első sorozatgyilkosa: H.H. Holmes

Edit

Szulejmán szíve menthet meg minket a terrortól!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------