Image default
Tudástár - minden érdekesség

Idegen nyomai? Hatalmas ősi piramisra bukkantak az óceán mélyén! – VIDEÓ

A Go­ogle mű­hol­das tér­ké­peit bön­gészve, el­ké­pesztő fel­fe­de­zést tet­tek ama­tőr ku­ta­tók. Olyan alak­zatra buk­kan­tak, amely túl sza­bá­lyos ahhoz, hogy ter­mé­sze­tes kép­ződ­mény le­gyen… rá­adá­sul majd 13 ki­lo­mé­ter szé­les…

Egy argentin ufóvadász újfent elképesztő objetumot fedezett fel a Google Earth térképén, Nyugat-Mexikótól 5-6 kilométerre a Csendes-óceánban.

Első látásra úgy fest a különös objektum, mintha egy gigantikus földönkívüli űrhajó parkolna egy víz alatti piramis tetején. Az építmény már önmagában impozáns méretű, a mérések szerint 13 kilométernél is szélesebb… ha valóban az, aminek gondolják, minden bizonnyal ez a világ legnagyobb piramisszerű építménye. De mivel az emberiség történetében soha nem építettek ekkora piramist, aligha lehet emberi kéz alkotása.

Idegen nyomai? Hatalmas ősi piramisra bukkantak az óceán mélyén! - VIDEÓ

Az ufóhívők rögtön előálltak ötleteikkel… Az új felfedezés minden bizonnyal egy monumentális vízalatti földönkívüli bázis. Ez magyarázat lehet az egyre gyakoribb mexikói UFO-észlelésekre. Eddig ugyanis sejtelme sem volt senkinek, hogy honnan jönnek az ismeretlen repülő eszközök, és hová tűnnek el.

Idegen nyomai Hatalmas ősi piramisra bukkantak az óceán mélyén! - VIDEÓ 1

Az objektum Google térkép koordinátái: 12 ° 8’1.49 “N 119 ° 35’26.39” W

Idegen nyomai Hatalmas ősi piramisra bukkantak az óceán mélyén! - VIDEÓ 2

Hasonló gigászi vízalatti támaszpontokat a világ több táján is felfedezni véltek már. Persze eddig még olyasmiről nem hallottunk, hogy valaki hajóval, ne adj isten tengeralattjáróval kiment volna a helyszínre és megvizsgálta volna a különös objektumokat.

Így könnyen elképzelhető, hogy csupán csak egy egyszerű geológiai formációról van szó, esetleg egy korábban elsüllyed kisebb szigetről…

Forrás: Ripost

 

 

Hasonló hírek

HORROR: ha a pókok együttműködnének, egy év alatt felfalhatnák az emberiséget

Mazsi

Mit keres a konyhai papírtörlő a hűtőszekrényben?

Mazsi

Egy cég bevezette a 4 napos munkahetet – Az eredmény lenyűgöző!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------