Image default
Tudástár - minden érdekesség

Idegen látogatók vagy kémrepülők repkednek felettünk? – VIDEÓ

Egy friss videó ger­jeszti a han­gu­la­tot az in­ter­ne­ten. Esze­rint egy fur­csa, há­rom­szög alakú, cikk-cakk­ban rep­kedő fe­kete tár­gyat vett fel te­le­fon­já­val egy 56 éves férfi Ka­na­dá­ban. A fel­vé­te­len rá­adá­sul egy utas­szál­lító re­pü­lő­gép is lát­ható, így nagy­já­ból a tárgy mé­re­tét is be lehet ha­tá­rolni.

 

Sokan azonban nincsenek meggyőződve arról, hogy valóban földönkívüliek űrhajóját láthatjuk a videón, pedig a korábbi években is számos hasonló észlelés történt világszerte…

Egyes bennfentes források szerint ezeknek a szerkezeteknek tényleg nincs köze az idegenekhez. Az ehhez hasonló repülő tárgyak, kivétel nélkül földi építésű szerkezetek. Konkrétan kémrepülőgépek.

Még a hidegháború éveiben indították útjára az amerikaiak a szigorúan titkos Balck Projectet, amelynek az volt a célja, hogy a szovjetek által nem észlelhető kémrepülőgépeket fejlesszenek ki. A hivatalos hírek szerint a projektet a hidegháború után befagyasztották, és az SR-71-es Balckbird kémrepülő volt az utolsó “termékük”.

Idegen látogatók vagy képrepülők repkednek felettünk?

Azonban minden jel arra utal, hogy a munkát titokban tovább folytatták, és ennek eredménye a TR-3B kódjelű, hihetetlenül fejlett repülő eszköz, amit a legtöbben ufónak néznek, ha egyáltalán észreveszik…

Idegen látogatók vagy képrepülők repkednek felettünk 1

A gép állítólag elképesztő dolgokat tud. Az extrém alacsony hőmérsékleten, és nagy nyomáson örvénylő higany, gravitációt semlegesítő hatásait használja ki a meghajtási rendszere. A repülő eszköz így súlyát akár 90 százalékkal is képes csökkenteni. Nukleáris rakéta hajtóművei segítségével olyan manőverekre képes, amire egyetlen földi gép sem. Sebessége bármilyen ma használatos repülő eszközét túlszárnyalja. Ráadásul akár a Föld légkörét is el tudja hagyni!

Idegen látogatók vagy képrepülők repkednek felettünk 2

A kiszivárgott információk szerint a gép képes változtatni felszínének színét, éjszaka feketévé, nappal világos vagy éppen a környezetének megfelelő színűvé válhat. Mindezt egy különleges “kristály” bevonatnak köszönheti. A radarok nem tudják észlelni, és akár hamis radarképet is képes létrehozni magáról, így szinte bárminek látszódhat a földi eszközök számára…

Ha jobban belegondolunk, akkor talán lehet ebben valami igazság! A legtöbb UFO bámulatos sebességre, akrobatikus irányváltásokra, és álcázásra is képes. A korábbi kémrepülőgépek is szinte már földönkívülinek tűnnek a hagyományos légi eszközökhöz hasonlítva.

Mindezek után felmerül a kérdés, hogy akkor most vannak ufók, vagy nincsenek? Szerinted?

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Ősi cigány horoszkóp:tud meg mit tartogat számodra a jövő

Géza

Hármas ikreknek adott életet. Amikor az orvosok meglátták az arcukat, egyből lefagytak

Mazsi

Már 2,5 éves Jaxon, az agy nélkül született kisfiú

Edit