Image default
Bulvár

Ian Somerhalder és Nina Dobrev összemelegedtek?

ian somerhalder nina dobrev vampirnaplok szerelem cosmopolitan608x403

Nagyon úgy tűnik, hogy a színész és menyasszonya, Nikki Reed kapcsolatában mégsincs minden rendben, ugyanis a legfrissebb hírek szerint csak úgy forr a levegő Ian Somerhalder és Nina Dobrev között!

ian-somerhalder-nina-dobrev-vámpírnaplók-szerelem-cosmopolitan

Ahogy azt már korábban is megírtuk, Ian Somerhalder és Nikki Reed nemrég hivatalosan is bejelentették, hogy fél év együttjárás után eljegyezték egymást. A páros ezután mindenkinek vidáman nyilatkozta, hogy hihetetlenül boldogok együtt, és már az esküvő részleteit is elkezdték szervezni. A hírnek azonban nem örült mindenki: a Vámpírnaplók másik sztárja, Nina Dobrev ugyanis teljesen kiborult az eljegyzés miatt, sőt, még az is megfordult a fejében, hogy kiszáll a sorozatból. Most viszont nagyon úgy tűnik, hogy a színésznőnek sikerült túltennie magát a dolgon, sőt, még Iannel is kibékült!

Egy közeli ismerősük elárulta a HollywoodLife magazinnak, hogy a sorozat sztárjai az elmúlt napokban elég közel kerültek egymáshoz a forgatási szünetekben. “Nina besétált és lehuppant Ian mellé. Ahogy leült, rögtön rádöntötte a fejét a vállára, és perceken át így maradtak” – mesélte a forrás, aki szerint biztos, hogy nem csak a szerepüket gyakorolták. Sőt, ez még nem minden, ugyanis a jelenet annyira intimnek tűnt, hogy Nikki teljesen kiakadt Ianre, amivel a kapcsolatukban is sok feszültséget okoz.

Forrás: Cosmopolitan

Hasonló hírek

Az Omega még nem akarja lezárni

Edit

Szörnyű tragédia, hirtelen amputálni kellett a magyar tévés lábát – VIDEÓ

Mazsi

Eljegyezte 27 évvel fiatalabb kedvesét Schmuck Andor

Mazsi