Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Huszonöt órát töltött egy fán egy férfi Seattle-ben
Huszonöt órát töltött egy fán egy férfi Seattle-ben

Huszonöt órát töltött egy fán egy férfi Seattle-ben

Hirdetés

Több mint egy napot töltött egy 24 méteres óriásfenyő tetején egy férfi Seattle-ben, aki csak a rendőrök több órán át tartó győzködése után volt hajlandó lemászni.

Huszonöt órát töltött egy fán egy férfi Seattle-ben

 

Az északnyugat-amerikai metropolisz hatóságait helyi idő szerint kedd reggel riasztották a városközpontban lévő fára felmászott ismeretlen férfihoz, aki a rendőrök hosszas unszolása ellenére sem volt hajlandó leereszkedni.

A hatóságok kénytelenek voltak lezárni a környező utcákat mindaddig, amíg a tárgyalók sikerrel nem jártak. Szerda dél körül adta be a derekát az illető, és saját maga mászott le az óriásfenyőről. Kezdetben meg sem merték őt közelíteni, amint leült a fa alá és el kezdett gyümölcsöt majszolni, a rendőrök odamentek hozzá, rátették egy hordágyra és beemelték a közelben várakozó mentőautóra.

A hatóságok egyelőre nem tudják, miért mászott fel a fára. Miközben győzködték őt, zavartnak tűnt, vadul gesztikulált és időnként üvöltözött, sőt néha almákat és faágakat hajigált a rendőrök felé. A helyi televízió is kivonult és élőben közvetítette a történteket. A járókelők megpróbáltak mobiltelefonjaikkal képeket készíteni róla, és felvételeik, Twitter-üzeneteik viharos gyorsasággal terjedtek a világhálón.

A rendőrség nem tudta megmondani, hogy a férfi a város viharos gyorsasággal növekvő hajléktalan közösségéhez tartozik-e. Ed Murry polgármester ősszel kénytelen volt szükségállapotot hirdetni, amikor a hajléktalanok körében megszaporodtak a halálesetek. Az önkormányzat sátorvárosokat hozott létre számukra és biztonságos parkolóházakba telepítette azokat, akik lakókocsijaikban élnek.

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás:
Hirdetés
tűzvédelem
loading...