Image default
Belföldi hírek

Húszan vertek bármiféle ok nélkül agyba-főbe egy nőt a stockholmi metróban

Az áldozatot súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Csütörtök este támadtak rá ok nélkül egy hazafelé tartó nőre Stockholm egyik metróállomásán. A nőt jelenleg is kórházban ápolják, ugyanis súlyos sérüléseket szenvedett.

Carina Skagerlind, a svéd főváros rendőrségének szóvivője elmondta, hogy zöld metróvonalon akart utazni az áldozat.

Épp arra várt, hogy megjöjjön a metrókocsi, mikor megtámadta egy csoport. Több mint egy tucat ember ütötte-rúgta az áldozatot minden ok nélkül”

– mondta a szóvivő.

Skagerlind szerint az áldozat nem ismerte a támadóit, egyelőre vizsgálják, mi miatt estek neki a szerencsétlenül járt nőnek.

A Fridhemsplan metróállomáson elhelyezett térfigyelő kamerák felvették az egész eseményt, így könnyebb lesz a rendőrségnek beazonosítani a támadókat. A rendőrség szerint a nőt súlyosan bántalmazták, nagy erőkkel nyomoznak az ügyben, eddig még senkit sem tartóztattak le.

Hirmagazin.eu: Valamikor, Svédország volt a legbiztonságosabb ország a világon! Mára, oly annyira leromlott az ország közbiztonsága, hogy világviszonylatban (beleértve az ázsiai-, és afrikai országokat is), a hetedik legbizonytalanabb ország, ahol az emberek félnek kimenni az utcára, nappal és éjjel egyaránt! 

Forrás: 888.hu

 

Hasonló hírek

Dráma a budapesti Tescóban, éppen kiürítik az egész áruházat

Mazsi

Mi tegyen most a csalódott autóhiteles?

info

Két héten belül meg kell vizsgálni a daganatgyanús beteget

info