Hirmagazin.eu
Főoldal » Húsbárddal csonkol az Iszlám Állam, további erődemonstrációk várhatóak (+18)
18+

Húsbárddal csonkol az Iszlám Állam, további erődemonstrációk várhatóak (+18)

Újabb propagandavideók jelentek meg az interneten, amelyeket nagy valószínűséggel az Iszlám Állam fiókszervezetei gyártottak le.

Kép: Twitter

Az ISIS katonái hiába birtokolják már csak a szíriai-iraki határtérség egy szűk kis sávját, illetve néhány területet Szíria sivatagos részein, továbbra is igyekeznek a virtuális térben úgy tenni, mintha a 96 százalékosra becsült területi veszteségük meg sem kottyanna számukra. Az egyre agresszívebb, brutálisabb propagandafilmjeik mögött nagy valószínűséggel az áll, hogy egyfajta erődemonstrációként igyekeznek töretlen befolyásukról bizonyságot tenni.

Kép: Twitter

Ebbe a kategóriába esik a nemrég napvilágot látott, húsbárddal történő csonkolást megörökítő felvétel is. Sajtóértesülések szerint egy tolvaj kézfejét vágták le a konyhai eszközzel Damaszkusz egyik külterületén. Szakértők szerint az eljárást kifejezetten a fájdalommaximalizálásra találták ki, ugyanis a húsbárdot úgy ütik át a csonton egy kalapács segítségével, hogy az egy vésőhöz hasonló szerepet tölt be. Mondani sem kell, az efféle csonkolások köszönőviszonyban sincsenek az orvosi amputáció gyakorlatával, így a végtag gyógyulási esélye minimális.

Kép: Twitter

Ráadásul a képsorok szerint többen az embertelen eljárást levezénylők köré gyűlnek, köztük egészen fiatal gyerekek is, többüknél fegyver is látható. Az efféle büntetések mindennaposak azokon az egyre parányibb területeken, ahol az ISIS még meg tudta őrizni befolyását. A súlyosabb lopásokért, alkoholfogyasztásért, a házasságon kívül létesített szexuális közeledésért vagy a homoszexualitás gyakorlásáért keresztre feszítés, megkövezés vagy lefejezés jár.

Kép: Twitter

Forrás: 888.hu

Hasonló hírek

Brutális gyilkosság: még a rendőrök is rosszul lettek a látványtól! 18+

Mazsi

Lépett a Tesco: vásárlási limitet vezettek be Magyarországon

Géza

Munkavédelmi maszkokat adnának a borászok az egészségügynek (18+)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------