Image default
18+

Húsbárddal csonkol az Iszlám Állam, további erődemonstrációk várhatóak (+18)

Újabb propagandavideók jelentek meg az interneten, amelyeket nagy valószínűséggel az Iszlám Állam fiókszervezetei gyártottak le.

Kép: Twitter

Az ISIS katonái hiába birtokolják már csak a szíriai-iraki határtérség egy szűk kis sávját, illetve néhány területet Szíria sivatagos részein, továbbra is igyekeznek a virtuális térben úgy tenni, mintha a 96 százalékosra becsült területi veszteségük meg sem kottyanna számukra. Az egyre agresszívebb, brutálisabb propagandafilmjeik mögött nagy valószínűséggel az áll, hogy egyfajta erődemonstrációként igyekeznek töretlen befolyásukról bizonyságot tenni.

Kép: Twitter

Ebbe a kategóriába esik a nemrég napvilágot látott, húsbárddal történő csonkolást megörökítő felvétel is. Sajtóértesülések szerint egy tolvaj kézfejét vágták le a konyhai eszközzel Damaszkusz egyik külterületén. Szakértők szerint az eljárást kifejezetten a fájdalommaximalizálásra találták ki, ugyanis a húsbárdot úgy ütik át a csonton egy kalapács segítségével, hogy az egy vésőhöz hasonló szerepet tölt be. Mondani sem kell, az efféle csonkolások köszönőviszonyban sincsenek az orvosi amputáció gyakorlatával, így a végtag gyógyulási esélye minimális.

Kép: Twitter

Ráadásul a képsorok szerint többen az embertelen eljárást levezénylők köré gyűlnek, köztük egészen fiatal gyerekek is, többüknél fegyver is látható. Az efféle büntetések mindennaposak azokon az egyre parányibb területeken, ahol az ISIS még meg tudta őrizni befolyását. A súlyosabb lopásokért, alkoholfogyasztásért, a házasságon kívül létesített szexuális közeledésért vagy a homoszexualitás gyakorlásáért keresztre feszítés, megkövezés vagy lefejezés jár.

Kép: Twitter

Forrás: 888.hu

Hasonló hírek

Őrjítő szexmasszázs! Kényeztesd a párod!

Mazsi

18+ Járókelők szeme láttára vetkőzött le a férfival ordítozó nő! Videó!

Mazsi

Anyósülésen szülte meg a babát a nő – a férje pedig végig felvette – videó 18+

Edit