Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Hungaroring – péntek este

Véget értek a pénteki szabadedzések, az érdeklődők gyalogosan és járműveikkel egyaránt balesetmentesen elhagyták a Hungaroring térségét. (2018. 07. 27., p – 19:17, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság)

A pénteki nap is nagyszámú látogatót vonzott a versenypályára. A délelőtt folyamán az előzetes terveknek megfelelően, a pálya közelében egyirányú közlekedéssel biztosították a rendőrök a forgalmi rendet.

A szabadedzések után, a parkolók kiürítését követően a versenypálya környékén lévő utakon a forgalom rendőri irányítás mellett folyamatosan haladt. Közlekedési balesetről a Hungaroring térségét érintően nem érkezett bejelentés a nap folyamán.

A hétvégére előre tekintve, kérjük, fogadják meg alábbi tanácsainkat a közlekedők!

Aki a versenyhétvége alatt az M3 autópálya irányából Mogyoródra tart – nem a versenypályához -, az lehetőség szerint az autópályáról Szada felé hajtson le a hosszabb várakozás elkerülése érdekében!

Azoknak a nézőknek, akiknek nem a versenypálya főbejárata közelében lévő helyre szól a jegyük, javasoljuk, hogy a Hungaroringet a 3-as számú főút használatával, Kerepes és Szilasliget irányából közelítsék meg!

 

Az M0 autóút irányából érkezők autósoknak javasolt az M31 autópálya, majd 3-as számú főút vagy M3 autópálya útvonal használata.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy akik a következő napokon a verseny helyszínére indulnak, tájékozódjanak az aktuális közlekedési helyzetről és a bevezetett forgalomkorlátozásokról a rendőrség internetes oldalán, a Forma 1 menüpont alatt kiadott közleményekben. A pálya környékén lévő parkolók felé vezető utakon vegyék figyelembe a rendőrök jelzéseit és a kihelyezett táblák útmutatásait!

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Tragédiába torkollt a konfliktus, ami évtizedek óta megkeseríti a fegyintézetek mellett lakók életét

Géza

Szörnyeteg: 14 éves unokáját ejtette teherbe egy férfi

Géza

Debrecenben fogták el a pécsi embercsempészt

Edit