Hirmagazin.eu
Főoldal » Hullarablás Magyarországon: Ékszereket lopnak a halottakról
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Hullarablás Magyarországon: Ékszereket lopnak a halottakról

Egy szom­bat­he­lyi fi­a­tal ott­hon el­hunyt nagy­ma­má­já­nak tes­tét még ék­sze­rek­kel együtt szál­lí­tot­ták el, ám azok va­la­hol út­köz­ben el­tűn­tek róla. Volt, aki ko­ráb­ban fel­je­len­tést is tett, leg­utóbb pedig egy bu­da­pesti or­vost gya­nú­sí­tot­tak meg azzal, hogy ki­ra­bolt egy ha­lott nőt.

Tényleg nincsen már a halottaknak sem nyugtuk?! Egy 61 éves budapesti ügyeletes orvos ellen nyomozás indult, mert a Haller utcában egy elhunyt nő azonosításánál a gyanú szerint ellopta a pénztárcáját, pénzét. A lopást a mentők vették észre, akik szóltak a rendőrségnek. A tárca meglett, a férfit pedig elkapták. Az idős asszony otthon lett rosszul, de a mentők kiérkezéséig meghalt. Ők hívták az ügyeletes orvost, hogy állapítsa meg a halál beálltát.

Hullarablás Magyarországon: Ékszereket lopnak a halottakról
Illusztráció

Mindeközben, egy másik ügyben egy férfi azt állítja, a halott nagymamájáról valaki leszedte az ékszereket. A dolgot azért is furcsállja, mert elmondása szerint a temetkezési vállalatnak a protokoll szerint nem is lett volna szabad ékszerekkel együtt elszállítani a nénit. A halottal foglalkozó intézmények egyike sem tudja megmondani, hol vannak az arany ékszerek.

“A mentők után külön orvos érkezett, majd csak utána jött a temetkezési cég munkatársa elszállítani a halottat. A sokk már eleve kemény dolog, és az embernek kisebb dolga is nagyobb annál, mint hogy az elhunyt ékszereit vizsgálja. Eszébe sem jut senkinek a saját rokona ujjáról lecibálni a gyűrűt, pláne, ha kicsit be van dagadva a keze és alapból sem jön le a gyűrű könnyen. Így jártunk mi is, a halottszállítók elvitték a holttestet, ékszerestül, ruhástul”

– írta a Nyugat.hu-nak a szombathelyi férfi, aki szerint a halottasházban már ékszerek nélkül vették át a nénit.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Konrád György: “Megeshet, hogy Orbán úgy kerülheti el Ceausescu sorsát, ha önként elmegy… Oszd meg!

Géza

Nyomoz a rendőrség, brutális balhéba keveredett a magyar sztárszínész

Mazsi

Negyvenöt határsértőt tartóztattak föl a hétvégén

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------