Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Húha! Már megint! Ekkor jön a világvége, már csak pár napunk maradt!

Húha! Már megint! Ekkor jön a világvége, már csak pár napunk maradt!

A jelek egyértelműek, a világunk pusztulásra van ítélve: egy hét múlva kezdetét veszi az apokalipszis!

Dave Meade világvége-kutató szerint október 15-ével hivatalosan is kezdetét veszi a pusztulás, ám a Föld és rajta az élet nem egyik napról a másikra semmisül majd meg: hét év szenvedés vár ránk az apokalipszisig.

Meade szerint természeti katasztrófák fogják elpusztítani a Földet, földrengések, cunamik és hurrikánok egymást váltva keserítik meg az emberiség életét. Ennek nyomait már most láthatjuk: az amerikai térséget sorra érik el a gyilkos erejű hurrikánok, Mexikót pedig nemrégiben hatalmas földrengés rázta meg.

A végső csapást az X-bolygó, azaz a Niburu méri majd a világunkra, amely egyszer csak belecsapódik a Földbe. Ám ezt még megelőzi egy nukleáris háború az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Oroszország, Kína, Irán és Észak-Korea részvételével.

Meade biztos sötét próféciájában: az augusztus 21. teljes napfogyatkozás, amelyet az amerikai kontinensen lehetett látni, egyértelműen a vég eljövetelének hírnöke volt.

Más elméletek szerint az X-bolygónak már szeptember 23-án el kellett volna pusztítania a Földet, de Meade szerint sokan félreértették a jeleket, és ezért jósoltak rossz dátumot. Ugyanakkor a Niburu eljövetele előtt még egy kisebb, egy három kilométer átmérőjű aszteroida, a Féregerdő is súrolni fogja a Földet, újabb katasztrófákat kiváltva.

Meade szerint itt az ideje, hogy elbúcsúzzunk a béke napjaitól, mert jövő vasárnap elszabadul a pokol!

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Tudd meg, ki az aki vigyázz rád! Ismerd meg az őrangyalod nevét!

Edit

Riasztó elmélet: Pusztító özönvíz közelít a Föld felé

Mazsi

Tízmilliószoros nap van, vigyázz, mit kívánsz!

Mazsi