Hirmagazin.eu
Főoldal » Hűha: közös fotót posztolt Koholák Alexandra a férjével, és a nővel, akivel együtt élnek
Bulvár

Hűha: közös fotót posztolt Koholák Alexandra a férjével, és a nővel, akivel együtt élnek

Koholák Alexandra, – vagyis most már Farkas Alexandra – megmutatta a nőt, akivel férjével együtt egy háztartásban élnek.

Az Éjjel-Nappal Budapest korábbi Alexája hatalmas változáson esett át az utóbbi hónapokban. Megtalálta a szerelem, kiegyensúlyozotabb, és elégedetebb önmagával mint valaha. Alexa aminap arról mesélt, hogy kiveteti mellimplantátumait is, mivel nincs szüksége már efféle “önbizalom tuningokra”.

Bombaként robbant azonban a hír, hogy Alexa és férje együtt élnek közösen egy másik nővel is, aki szintén felvette a Farkas vezetéknevet. Az eddig titokzatos nő volt az, aki tulajdonképpen összehozta Balázst és Alexát, ráadásul mindenben mellettük áll, s hamarabb is ott lakott Balázsnál, mint ifjú felesége.

Alexandra ráadásul elég fura szöveget is posztolt a képekhez az Instán. A kiírás szerint igenis elolvassa a sok negítav kommentet, amit kap mostanában, és igenis rosszul esik neki. a poszt további része azonban nem más, mint egy toborzószöveg abba a spirituális központba, amit férjével tartanak fenn…

Ezt írta:

“Amit megtanultam az elmúlt időszakban az az, hogy a nehézségek, fájdalmak, problémák, akadályok idején is menni kell előre addig , amíg bírsz és hála az UNIVERZUMNAK , Balázs és Évi és én nagyon bírunk.

Azt hiszitek nem olvastuk el a rosszindulatú kommenteket?! Azt hiszitek , hogy nem esnek rosszul?! Nem gondolkodok rajta napokig?! Nincsenek álmatlan éjszakáim amikor a szeretteimet bántják?! Voltak, lehet lesznek is de itt van mellettem egy csodálatos ember és a KÖZPONTUNK minden tagja aki tudja milyen csodát hoztunk az életébe. A mai napon még elszántabban és még nagyobb HITTEL, ALÁZATTAL HISZEK! HISZEK ABBAN HOGY MINDENKI FELÉBRED ÉS NEMET MOND ANNAK AZ ÉLETNEK AMIBEN NEM BOLDOG!

Mosolyogva, megerősödve , tanulva a hibáinkból, megyünk tovább a HELYES ,IGAZ ÚTON! Még most is csak az tudom írni az elmúlt napok eseményei , sajtó megjelenései után , hogy ITT VAGYUNK , MI ÖNKÉNTESEK , AZÉRT , HOGY MEGVÁLTOZTASSUK AZ ÉLETÜNKET ÉS A TIÉDET IS! Számodra is itt a lehetőség, JELENTKEZZ;”

Íme hát a fotó a trióról:

Amit megtanultam az elmúlt időszakban az az , hogy a nehézségek, fájdalmak, problémák, akadályok idején is menni kell előre addig , amíg bírsz és hála az UNIVERZUMNAK , Balázs és Évi és én nagyon bírunk❤️💪🏻 . Azt hiszitek nem olvastuk el a rosszindulatú kommenteket?! Azt hiszitek , hogy nem esnek rosszul?! Nem gondolkodok rajta napokig?! Nincsenek álmatlan éjszakáim amikor a szeretteimet bántják?! Voltak, lehet lesznek is de itt van mellettem egy csodálatos ember és a KÖZPONTUNK minden tagja aki tudja milyen csodát hoztunk az életébe. A mai napon még elszántabban és még nagyobb HITTEL, ALÁZATTAL HISZEK! HISZEK ABBAN HOGY MINDENKI FELÉBRED ÉS NEMET MOND ANNAK AZ ÉLETNEK AMIBEN NEM BOLDOG! ❤️ Mosolyogva, megerősödve , tanulva a hibáinkból, megyünk tovább a HELYES ,IGAZ ÚTON! Még most is csak az tudom írni az elmúlt napok eseményei , sajtó megjelenései után , hogy🌟 ITT VAGYUNK , MI ÖNKÉNTESEK , AZÉRT , HOGY MEGVÁLTOZTASSUK AZ ÉLETÜNKET ÉS A TIÉDET IS!🌟 Számodra is itt a lehetőség, JELENTKEZZ; Farkas Alexandra: [email protected] Farkas Éva Andrea: 06 30 218 0205 Egedi Gábor Ágoston: 06 30 978 7956

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-ARchív

Hasonló hírek

Tragédia: meghalt Petics Kristóf, az X-Faktor egykori énekese

Mazsi

Gáspár Evelin döbbenetes módon védi a magánéletét

Mazsi

Ezzel a férfivel boldog újra Liptai Claudia!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------