Image default
Bulvár

Hűha: közös fotót posztolt Koholák Alexandra a férjével, és a nővel, akivel együtt élnek

Koholák Alexandra, – vagyis most már Farkas Alexandra – megmutatta a nőt, akivel férjével együtt egy háztartásban élnek.

Az Éjjel-Nappal Budapest korábbi Alexája hatalmas változáson esett át az utóbbi hónapokban. Megtalálta a szerelem, kiegyensúlyozotabb, és elégedetebb önmagával mint valaha. Alexa aminap arról mesélt, hogy kiveteti mellimplantátumait is, mivel nincs szüksége már efféle “önbizalom tuningokra”.

Bombaként robbant azonban a hír, hogy Alexa és férje együtt élnek közösen egy másik nővel is, aki szintén felvette a Farkas vezetéknevet. Az eddig titokzatos nő volt az, aki tulajdonképpen összehozta Balázst és Alexát, ráadásul mindenben mellettük áll, s hamarabb is ott lakott Balázsnál, mint ifjú felesége.

Alexandra ráadásul elég fura szöveget is posztolt a képekhez az Instán. A kiírás szerint igenis elolvassa a sok negítav kommentet, amit kap mostanában, és igenis rosszul esik neki. a poszt további része azonban nem más, mint egy toborzószöveg abba a spirituális központba, amit férjével tartanak fenn…

Ezt írta:

“Amit megtanultam az elmúlt időszakban az az, hogy a nehézségek, fájdalmak, problémák, akadályok idején is menni kell előre addig , amíg bírsz és hála az UNIVERZUMNAK , Balázs és Évi és én nagyon bírunk.

Azt hiszitek nem olvastuk el a rosszindulatú kommenteket?! Azt hiszitek , hogy nem esnek rosszul?! Nem gondolkodok rajta napokig?! Nincsenek álmatlan éjszakáim amikor a szeretteimet bántják?! Voltak, lehet lesznek is de itt van mellettem egy csodálatos ember és a KÖZPONTUNK minden tagja aki tudja milyen csodát hoztunk az életébe. A mai napon még elszántabban és még nagyobb HITTEL, ALÁZATTAL HISZEK! HISZEK ABBAN HOGY MINDENKI FELÉBRED ÉS NEMET MOND ANNAK AZ ÉLETNEK AMIBEN NEM BOLDOG!

Mosolyogva, megerősödve , tanulva a hibáinkból, megyünk tovább a HELYES ,IGAZ ÚTON! Még most is csak az tudom írni az elmúlt napok eseményei , sajtó megjelenései után , hogy ITT VAGYUNK , MI ÖNKÉNTESEK , AZÉRT , HOGY MEGVÁLTOZTASSUK AZ ÉLETÜNKET ÉS A TIÉDET IS! Számodra is itt a lehetőség, JELENTKEZZ;”

Íme hát a fotó a trióról:

Amit megtanultam az elmúlt időszakban az az , hogy a nehézségek, fájdalmak, problémák, akadályok idején is menni kell előre addig , amíg bírsz és hála az UNIVERZUMNAK , Balázs és Évi és én nagyon bírunk❤️💪🏻 . Azt hiszitek nem olvastuk el a rosszindulatú kommenteket?! Azt hiszitek , hogy nem esnek rosszul?! Nem gondolkodok rajta napokig?! Nincsenek álmatlan éjszakáim amikor a szeretteimet bántják?! Voltak, lehet lesznek is de itt van mellettem egy csodálatos ember és a KÖZPONTUNK minden tagja aki tudja milyen csodát hoztunk az életébe. A mai napon még elszántabban és még nagyobb HITTEL, ALÁZATTAL HISZEK! HISZEK ABBAN HOGY MINDENKI FELÉBRED ÉS NEMET MOND ANNAK AZ ÉLETNEK AMIBEN NEM BOLDOG! ❤️ Mosolyogva, megerősödve , tanulva a hibáinkból, megyünk tovább a HELYES ,IGAZ ÚTON! Még most is csak az tudom írni az elmúlt napok eseményei , sajtó megjelenései után , hogy🌟 ITT VAGYUNK , MI ÖNKÉNTESEK , AZÉRT , HOGY MEGVÁLTOZTASSUK AZ ÉLETÜNKET ÉS A TIÉDET IS!🌟 Számodra is itt a lehetőség, JELENTKEZZ; Farkas Alexandra: [email protected] Farkas Éva Andrea: 06 30 218 0205 Egedi Gábor Ágoston: 06 30 978 7956

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-ARchív

Hasonló hírek

Komoly elhatározásra jutottak Korda Györgyék, így döntöttek

Mazsi

Sokan köszörülik most a nyelvüket a lebukott magyar újságon

Mazsi

628-an kaptak alkoholmérgezést Münchenben

info