Image default
Bulvár

Hozzámegy fiatal kedveséhez a 66 éves Szűcs Judith

Elmondta, mennyi idős.

A ’80-as évek diszkókirálynője idén nyáron lesz 66 éves. Szűcs Judith elképesztő formában van, akár évtizedeket is letagadhatna. Arcán nemcsak az ápoltságot látni, hanem azt is, hogy boldog és ragyog.

– Nagyon harmonikus kapcsolatban élek és azt valóban látni az ember arcán, ha szerelmes, hiszen ez az érzés feldob. 10 éve vagyunk együtt a párommal, egy éve menyasszony vagyok és ez nagyon jó érzés, hogy kölcsönös tisztelet és rajongás van egymás iránt.

 Hogyan ismerkedtek meg?

– Ismertem őt már korábbról, egyszer fel is akartam kérni őt, hogy szponzoráljon engem, de az egy érdekes szituáció volt és nem lett belőle semmi. Aztán évek teltek el és televíziót akartam vásárolni és egy ismerősöm ajánlotta, hogy őt hívjam fel, mert ő tud nekem tanácsot adni. A második találkozás nagyon kellemes volt, szinte azonnal éreztük, hogy forr a levegő körülöttünk. Ő 8 évvel fiatalabb nálam, de nem látni köztünk a korkülönbséget. Üzletemberként tevékenykedik és nagyon intelligens, okos, több nyelven beszélő férfi. Olykor csak jó őt hallgatni, mert sokat tanulok tőle. Pont ilyen férfira vágytam, akire fel tudok nézni.

 

 Gondolom előtte megkörnyékeztek a férfiak és válogathatott, hogy ki lesz az igazi?

– Ez nagy tévedés, mert azt vettem észre, hogy tartanak tőlem a férfiak és sokan félénkek, az ismert nőket szívesebben nézik inkább a televízióban. Akiket bemutattak nekem, azok közül pedig egy sem tetszett. Sokáig úgy gondoltam, hogy akkor maradok inkább egyedül, hiszen mindig is elláttam magam, nincs szükségem senkire, és ahogy ezt megfogalmaztam magamban, szinte azonnal jött ő. Semmit nem kell nagyon akarni, mert annak csak nyögés lesz a vége.

 Férjhez menne még egyszer?

Igen, mindketten nagyon akarjuk, csak legyen rá időnk. Bár sokat nem fog változtatni ez a kapcsolatunkon, hiszen már régóta úgy élünk, mint férj és feleség. Nyári esküvőt szeretnénk, talán a születésnapom környékén lesz. Nem nagy esküvőről álmodozom, soha nem szerettem a rongyrázást, mert engem nem így neveltek a szüleim. Én egy nagyon egyszerű, őszinte és becsületes családban nőttem fel. Anyukám takarítónő volt, apu cipész, és hiába vagyok 46 éve a színpadon, a magánéletemben nem ahhoz vagyok szokva, hogy feltűnést keltsek magam körül. Szűk családi körben szeretnénk összeházasodni, jó ételekkel, kellemes zenével, felhajtást nem akarunk. Az én koromban már túlzás lenne ezen a napon csiricsáré dolgokat felvenni és koszorúslányok sem fognak kísérgetni. Még nem döntöttem véglegesen, hogy fehér vagy krémszínű ruhám legyen.

Szűcs Judith:

Első férje, Fülöp Csaba zeneszerző, szövegíró és fotós volt, akitől 1995-ben vált el tízévi házasság után. Egy lányuk született, Tímea, aki már 33 éves.

– Ő azzal foglalkozik, amit szeret, kristály ékszerekkel és különböző eszenciákkal gyógyítja a hozzá fordulókat. Gyönyörű, személyre szóló ékszereket készít. Nagyon úgy néz ki, hogy én előbb megyek férjhez, mint ő. Még az igazi nem jött el neki, a félig igazi, meg nem kellene. Bízom benne, hogy ő is megtalálja azt, akire vágyik. Az élet úgyis megoldja, mert előre meg van írva minden, semmit nem kell siettetni.

Berta Bernadett

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

 

Hasonló hírek

Jennifer Lopez melltartó nélküli Insta-fotója letarolta a világot

Edit

Váratlan fordulat: Ezt mondja Friderikuszról a legenda

Mazsi

Kegyetlen bosszút eszelt ki a videós, miután felesége elaludt a kanapén – sírás lett a vége – videó

Géza