Főoldal » Hosszú Katinka férje üzent Katinkának, a közösségi oldalakon kapta meg a választ! Mondd el Te is, mit gondolsz erről a helyzetről! Hirmagazin.eu
Sport

Hosszú Katinka férje üzent Katinkának, a közösségi oldalakon kapta meg a választ! Mondd el Te is, mit gondolsz erről a helyzetről! Hirmagazin.eu

Több százezer embert tart izgalomban és kétségek között mindaz, ami az elmúlt napokban Hosszú Katinkával és a férjével, Shane Tusuppal történt. A háromszoros olimpiai bajnok úszó elismerte, hogy kapcsolatuk nehéz időszakon megy keresztül. Hosszú Katinkát szombaton egy Zürich felé tartó repülőgépen látták, de egyedül utazott el. Eközben férje, Shane Tusup egy beszédes képpel zárta az óévet.

Shane Tusup üzenete

„Mert amikor megállsz és körülnézel, rájössz, hogy az élet csodálatos.”

Nehezen értelmezhető, hogy Hosszú Katinka férje miért látja csodálatosnak az életet, miközben élete párja egy másik országban van. Mindenesetre a kommentelők sem értik, hogy Shane Tusup számára mi olyan csodálatos. Tusup Instagram oldalán az egyik kommentelő azt írta:

“Hello te nagy pszicho. Ő (Katinka) egy csodálatos nő. Változtasd meg a karakteredet, ebben az esetben lehet, hogy visszamegy hozzád. Ha azonban ugyanilyen hülye maradsz, ő el fog hagyni téged.

Egy másik kommentelő szerint pedig:

“.. amikor megállsz és körbenézel, talán megtanulsz értékelni és megbecsülni másokat!”

Ha tetszett a cikkünk, osztd meg másokkal is! Hirmagazin.eu

Mondd el Te is a véleményedet, hallgassuk meg mások véleményét is! Hirmagazin.eu

Forrás: origó (közvetlen /deep/ link: http://www.origo.hu/sport/egyeni/20180101-hosszu-katinka-shane-tusup-uszas-hazassag-valsag.html)

Képek: Instagram

Hasonló hírek

Gino emlékére – karácsonyi mesébe illő igaz történet Marco Rossiról

Mazsi

Megszületett Görbicz Anita kisfia

info

Hajrágóllal kapott ki Svédországban a Szeged

Géza