Image default
Életmód hírek

Hősként éltetnek Európában két magyar mentőst – Ezt tette a Mallorcán pihenő házaspár

Le a kalappal a székesfehérvári mentős házaspár előtt. Nem mindennapi hírt tett közzé Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat, amely egy lenyűgöző, minden tiszteletet megérdemlő hőstettről számolt be.

Pápai Imre és Kitti, az Országos Mentőszolgálat székesfehérvári mentőtiszt házaspárja jól megérdemelt pihenését töltötte Mallorcán, amikor tegnap valaki segítségért kiabált a vízből. Mint írták, a magyar mentőtisztek gyorsan odasiettek, ahol a fürdőzők egy 60 év körüli férfi testét tartották a víz tetején.

Rutinosan partra húzták a bajba került férfit, aki már nem lélegzett, mire odaértek. Azonnal megkezdték az újraélesztést, miközben többen is értesítették a mentőket. Egymást váltva, hősiesen végezték a mellkasi nyomásokat a vízimentők félautomata defibrillátorának érkezéséig. A küzdelem hosszú percekig zajlott, amit a fürdőző tömeg döbbenten figyelt. Végül sikeres volt az újraélesztés, a spanyol kollégák stabil állapotban szállíthatták kórházba a férfit, miután megköszönték a magyar életmentők segítségét.

NYARALÓ MAGYAR MENTŐ-HÁZASPÁR ÉLESZTETT ÚJRA EGY FÉRFIT A TENGERPARTONJól megérdemelt pihenését töltötte Mallorcán az…

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2019. szeptember 19., csütörtök

Forrás. Blikk.hu

Képünk illusztráció (Northfoto)

 

Hasonló hírek

Elkezdték szervezni a rákos kislány temetését, amikor hirtelen felnyitotta a szemét, és mondott valamit!

Mazsi

Halálában vált jelképpé Mansfeld Péter

Géza

Ezt a történetet mindenkinek ismernie kell!

Mazsi