Hirmagazin.eu
Főoldal » Horrorsérüléssel ért végett egy 21 éves lány balatoni nyaralása: brutálisan átszúrta a combját a kerítés vasrácsa
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Horrorsérüléssel ért végett egy 21 éves lány balatoni nyaralása: brutálisan átszúrta a combját a kerítés vasrácsa

A szörnyű baleset egy 21 éves pécsi lánnyal történt, aki a barátaival szeretett volna pár kellemes nyári napot eltölteni a Balaton partjánál.

Azonban egy borzalmas baleset árnyalta be a nyaralást, miközben Gréta hazafelé tartott a Balaton partjától kedd este 9 óra körül. A pécsi lány egyedül volt és nem tudott bejutni a földvári apartmanjukba, mivel a kapu zárva volt. Hiába hívta a barátait, nem vették fel a telefont, ezért Gréta úgy döntött, hogy megpróbál átmászni a kerítésen. A kerítés melletti betonfedélre mászott fel, azonban hirtelen megcsúszott a lába és a szomszéd tű éles kerítésének esett, amely felnyársalta a lány combját.

“Szörnyű látvány volt, hiszen a fiatal kislány ott támaszkodott, csüngve a kerítésen. A combja felsőrészét szúrta át a szomszéd kerítése, amely kis túlzással pengeélesre van kihegyezve, teljesen feleslegesen.” – nyilatkozta az apartman tulajdonosa a Borsnak, aki a szörnyű zajra lett figyelmes az esti órákban.

A helyzet súlyosságához képest a fiatal lány orvostanulmányainak köszönhetően nagyon talpraesetten reagált. Ő maga értesítette a mentőket a balesetről, amelyről részletes tájékoztatást a telefonhívás során. Szerencsére nem volt életveszélyben, mert az artériája nem sérült a baleset során, azonban elképesztő bátorság és fegyelem kellett ahhoz, hogy tartani tudja magát a kerítésen, nehogy tovább csússzon. A szerencsére segítség hamar kiérkezett hozzá.

“Egészen elképesztő bátorsággal viselte a súlyos sérülést, egy könnycseppet sem ejtett. A tűzoltók végül úgy döntöttek, hogy rögzítik a sérült lábát a kerítéshez, majd azt a szakaszt amely átszúrta , körbe levágták az illesztéseknél. ” számolt be a lapnak az egyik tulaj. A kórházban sikerült eltávolítani a lány felső combjából a kerítésdarabot és azóta már haza is mehetett a kórházból.

blikk

Hasonló hírek

Balesetet szenvedett az Alpokban a magyar énekesnő

Géza

Visszakerültek Romániába a Békés megyében elfogott migránsok

Géza

Fürdőzés közben ketten elmerültek a Tiszában

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------