Image default
Bulvár

Horrorbalesetet szenvedett Delhusa Gjon, rohammentő vitte kórházba

Több métert zuhant a hétvégén egy jacht fedélzetéről Balatonfüreden Delhusa Gjon. Az énekes a betonra esett és azonnal elájult, végül a veszprémi kórház sürgősségi osztályán kötött ki.

Balatonfüreden töltötte a hétvégét Delhusa Gjon, ahol a Gemini együttes jubileumi buliján lépett fel. A partin még minden tökéletes volt, ám éjszaka egy rossz mozdulat miatt baleset érte az énekest. Az esetről Delhusa a Ripostnak nyilatkozott, elmondta, hogy az éjszakát egy barátjának a jachtján töltötte – ott történt a baj.

“A fedélzeten valahogy olyan szerencsétlenül léptem, hogy kiestem a hajóból és lezuhantam a partra. Több métert zuhantam és azonnal elájultam. Szerencsére ott volt néhány barátom, akik segítettek magamhoz térni. Mindenem fájt, szinte mozdulni sem tudtam. Rettegtem, hogy megsérült a gerincem vagy a vesém” – mondta az énekes, aki, bár felajánlották neki, hogy elviszik egy kényelmes szállodába, végül a jachton éjszakázott.

Mivel másnap sem lett jobban, mentőt hívtak hozzá. A kiérkező orvos belső vérzésre gyanakodott, ezért rohammentőt kért és Delhusa végül a veszprémi kórház sürgősségi osztályára került. A röntgen után kiderült, hogy elrepedt az egyik bordája – bár egy darabig még biztosan lesznek fájdalmai, az énekes nagyon örül, hogy nem lett komolyabb sérülése.

Forrás: Blikk.hu

Fotó:TV2

Hasonló hírek

Sírva fakadtak a színészek Kulka János üzenetétől!

Mazsi

Damu Roland őszintén vallott: ezért vett be gyógyszereket, miután alkoholt fogyasztott – Tragédia is lehetett volna a vége

Mazsi

Újabb botrány a levegőben: Havas Henrik nem ereszti Hajdú Pétert

Mazsi