Hirmagazin.eu
Főoldal » Horrorbaleset: összeroncsolta a vonat a szárligeti takarítónő testét – Miért kockáztatta az életét egy darab szemétért?
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Horrorbaleset: összeroncsolta a vonat a szárligeti takarítónő testét – Miért kockáztatta az életét egy darab szemétért?

Hétfő dél óta képtelen felocsúdni a gyászból a Komárom-Esztergom megyei apró település lakossága. Borzalmas balesetben veszítették el kedves falubelijüket: Sz. Ibolyát (†66) a Budapest felől érkező, Szárligeten átrobogó gyorsvonat halálra gázolta.

– Az állomáson áthaladó vonat a megbízott külsős takarítócég egyik alkalmazottját ütötte el munkaidőben. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit – szól a MÁV közleménye.

A szűkszavú közlemény egy olyan asszony tragédiájáról szól, akinek nem volt elég a nyugdíja, ezért kénytelen volt dolgozni mellette, ez okozta a vesztét.

– Képtelen vagyok felfogni, hogy Ibolya nincs többé. Ő volt a legvidámabb nő, akit valaha ismertem. Kiráz a hideg, ha arra gondolok, hogy a halála előtt nem sokkal még beszéltem vele. A vonathoz jöttem hétfő reggel, amikor a peronoknál összefutottunk. Mondtam neki: szörnyű, hogy a hajléktalanok, akik itt csöveznek, mindent összepiszkítanak. Sajnálkozott ezen ő is, panaszolta, hogy ezek az emberek mennyi pluszmunkát csinálnak. Aztán picit beszéltünk a két gyerekéről és az unokáiról, majd mosolyogva elváltunk egymástól. Amikor délután jöttem haza és leszálltam a vonatról, tudtam meg, hogy mi történt vele. Nem akartam elhinni, hogy többé nem látom, talán én beszéltem vele utoljára – temette arcát a két tenyerébe Pogány János.

Pogány János reggel még beszélgetett az asszonnyal, kevéssel később a nő halott volt Fotó: Pozsonyi ZitaPogány János reggel még beszélgetett az asszonnyal, kevéssel később a nő halott volt Fotó: Pozsonyi Zita

Ibolya szeretett volna valamit feltakarítani a síneknél, ezért a személyzeti kapun keresztül a peronokhoz ment. Az nem világos, hogyan nem vette észre a vonatot, és ott dolgozóként miért kockáztatta az életét némi szemétért a vasúti síneknél, ahová neki is tilos volt mennie.

Az asszony hosszú ideje a fiával kettesben lakott Szárligeten egy szépen karbantartott házban.

– Imádta az életet, komoly betegség nem gyötörte, a két kisunokáját pedig rajongásig szerette. Még évtizedekkel ezelőtt a férjével együtt kerültek Kabáról Szárligetre, mert az ura a közeli bányában kapott munkát. Aztán elváltak, de Ibolya addigra úgy megszerette Szárligetet, hogy itt maradt a gyerekekkel. Sokáig a vendéglátásban dolgozott, majd újságkihordással kereste a kenyerét. A vasúthoz azért ment el pár hónapja takarítani, mert nagyon kevés volt a nyugdíja. A tragédia napján még kora reggel találkoztam vele, éppen munkába ment. Vidáman mesélte, hogy nagyon szereti, amit csinál. Nagyon sajnálom, ami vele történt. A fia sokkot kapott, amikor értesítették az édesanyja haláláról. Aztán érte jött a lánytestvére, aki magával vitte Tatabányára – mesélte lapunknak Ibolya közvetlen szomszédja.

blikk, police

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Ilyen, amikor a BRFK „kopogtat” egy kábítószerdílernél – videó

Géza

Hungaroring – péntek este

Géza

Két személyautó ütközött a XIII. kerületben

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!