Hirmagazin.eu
Főoldal » Horror Tóalmáson: babacsontot is találtak a női holttest mellett az emésztőgödörben
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Horror Tóalmáson: babacsontot is találtak a női holttest mellett az emésztőgödörben

A sértettnek több különböző apától hét gyermeke született. Miután évekig terrorizálta őket, öngyilkosságot kísérelt meg. Végül valószínűsíthetően egyikük végzett vele.

A sértett igazolt munkahellyel soha nem rendelkezett, jövedelme egy barátnője által adott összegekből és korábbi élettársától kapott összegekből állt. A nő nem gondoskodott megfelelően a gyermekeiről, többször bántalmazta őket, kiszámíthatatlan viselkedése miatt többször konfliktusba került a testvérével és az édesanyjával is.

Akkori férjével folytatott kapcsolata megromlott, egyik lányát azzal gyanúsította, hogy a férjével szexuális kapcsolatba került, többször szidalmazta, egyszer le is forrázta a mellkasát, amitől a lány harmadfokú égési sérüléseket szenvedett. Eközben a többi gyermekét is tovább terrorizálta. A férj ezért elköltözött közös lakhelyükről, rövid idő után pedig a lányukat is magához vette.

A szakítást követően az asszony megismerkedett egy másik férfival, akivel élettársi kapcsolata alakult ki, közös gyermekük is született. Életmódján azonban ezután sem változtatott, új élettársával többször konfliktusba került, a gyermekei irányába tanúsított agresszív magatartása miatt. Mivel ezen nem volt hajlandó változtatni, a férfi elhagyta és magával vitte közös gyermeküket is.

Az anyuka nem tudta feldolgozni párja elvesztését, ezért a vele maradt gyermekei előtt többször dührohamot kapott. A ház több ablakát is kitörte, az abban talált fém tárgyakat pedig eladta. Végül öngyilkossági szándékkal 2011-ben fagyállót ivott.

Orvosai megmentették az életét, viszont beszélni és járni újra meg kellett tanulnia. A gyilkossággal gyanúsított gyermek és testvérei ekkor visszaköltöztek közös lakhelyükre, hogy az anyjuk segítségére legyenek.

2013. szeptember 7-én 4 óra körül az anyuka távozott otthonról, ekkor látták utoljára. Eltűnését a lánya jelentette be a rendőrségen.

Az eltűntként kezelt nő testére bomlási állapotban találtak rá egy emésztőgödörben 2019. április 5-én. A testet csak szakértői módszerekkel tudták azonosítani, ám mellette egy 33 mm nagyságú, magzathoz köthető combcsontot is találtak.

Fk. Sz. B. Cs. gyanúsított a törvényi figyelmeztetések után beismerte, hogy ő végzett az édesanyjával.

Az elkövetőt 5-től 15 évre ítélhetik. Mivel megvan a lehetősége, hogy megszökik az ítélet végrehajtás elől, a bíróság elrendelte a letartóztatását.

blikk

Hasonló hírek

Határsértőket és embercsempészeket fogtak el rendőreink

Géza

Több tucat határsértőt fogtak el rendőreink! Köszönjük munkájukat!

Géza

Nem tűrtek tovább a szülők, feljelentették saját gyereküket!

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------