Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Horror Tóalmáson: babacsontot is találtak a női holttest mellett az emésztőgödörben

A sértettnek több különböző apától hét gyermeke született. Miután évekig terrorizálta őket, öngyilkosságot kísérelt meg. Végül valószínűsíthetően egyikük végzett vele.

A sértett igazolt munkahellyel soha nem rendelkezett, jövedelme egy barátnője által adott összegekből és korábbi élettársától kapott összegekből állt. A nő nem gondoskodott megfelelően a gyermekeiről, többször bántalmazta őket, kiszámíthatatlan viselkedése miatt többször konfliktusba került a testvérével és az édesanyjával is.

Akkori férjével folytatott kapcsolata megromlott, egyik lányát azzal gyanúsította, hogy a férjével szexuális kapcsolatba került, többször szidalmazta, egyszer le is forrázta a mellkasát, amitől a lány harmadfokú égési sérüléseket szenvedett. Eközben a többi gyermekét is tovább terrorizálta. A férj ezért elköltözött közös lakhelyükről, rövid idő után pedig a lányukat is magához vette.

A szakítást követően az asszony megismerkedett egy másik férfival, akivel élettársi kapcsolata alakult ki, közös gyermekük is született. Életmódján azonban ezután sem változtatott, új élettársával többször konfliktusba került, a gyermekei irányába tanúsított agresszív magatartása miatt. Mivel ezen nem volt hajlandó változtatni, a férfi elhagyta és magával vitte közös gyermeküket is.

Az anyuka nem tudta feldolgozni párja elvesztését, ezért a vele maradt gyermekei előtt többször dührohamot kapott. A ház több ablakát is kitörte, az abban talált fém tárgyakat pedig eladta. Végül öngyilkossági szándékkal 2011-ben fagyállót ivott.

Orvosai megmentették az életét, viszont beszélni és járni újra meg kellett tanulnia. A gyilkossággal gyanúsított gyermek és testvérei ekkor visszaköltöztek közös lakhelyükre, hogy az anyjuk segítségére legyenek.

2013. szeptember 7-én 4 óra körül az anyuka távozott otthonról, ekkor látták utoljára. Eltűnését a lánya jelentette be a rendőrségen.

Az eltűntként kezelt nő testére bomlási állapotban találtak rá egy emésztőgödörben 2019. április 5-én. A testet csak szakértői módszerekkel tudták azonosítani, ám mellette egy 33 mm nagyságú, magzathoz köthető combcsontot is találtak.

Fk. Sz. B. Cs. gyanúsított a törvényi figyelmeztetések után beismerte, hogy ő végzett az édesanyjával.

Az elkövetőt 5-től 15 évre ítélhetik. Mivel megvan a lehetősége, hogy megszökik az ítélet végrehajtás elől, a bíróság elrendelte a letartóztatását.

blikk

Hasonló hírek

Ismert sportoló bukott le droggal a Szigeten – VIDEÓ

Mazsi

Lányokat futtató bűnszervezetet számolt fel a rendőrség – VIDEÓ

Mazsi

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Balog Vivient! Oszd meg, segítsük ezzel is a keresést!

Géza