Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Horror: láncfűrésszel támadt az ikertestvérére egy férfi Gödön

Göd – Horrorfilmbe illő eset történt egy gödi építkezésen: láncfűrésszel támadt ikertestvérére egy férfi.

A férfi kedden támadt rá láncfűrésszel az ikertestvérére az egyik gödi építkezésen, miután a testvére haza akarta küldeni őt, hogy pihenjen. A férfi erre úgy reagált, hogy felkapott egy láncfűrészt, beindította, majd a fivére felé csapott a bekapcsolt fűrésszel. Testvére megpróbált hátrálni, ám elesett, a férfi pedig elérte őt a fűrésszel, s megsebesítette a karján.

Bár az ikertestvér megsérült, mégis lábra tudott állni. A fűrészt is meg tudta ragadni, ugyanis munkavédelmi kesztyűt viselt, s sikerült elérnie a fék behúzásával, hogy a szerszám motorja akadozni kezdjen. Ezt kihasználva futásnak eredt, de a testvére nem hagyta ennyiben: láncfűrésszel a kezében kezdte el őt üldözni. Végül úgy döntött, visszamegy inkább az építkezésre, ahol később a rendőrök el is fogták.

A másik testvér könnyebb sérülésekkel úszta meg a támadását. Az őt megtámadó fivér letartóztatását elrendelték, mert attól tartanak, hogy megfélemlítené a tanúkat, esetleg újabb bűncselekményt követ el – adta hírül az Index a Pest Megyei Főügyészség közleménye alapján.

Forrás: Blikk.hu

Illusztráció: Northfoto

Hasonló hírek

Szájba verte a focistát a magyar edző, nyomoz a rendőrség

Mazsi

Hátborzongató: az éjszaka leple alatt rabolták ki a magyar mulatóst, miközben épp az ágyában aludt – nagyon megviselték a történtek

Géza

Kábítószer-ültetvényt találtak a rendőrök Gyirmóton

info