Hirmagazin.eu
Főoldal » Horror az erdőben: Sokkot kapott a családanya ettől a fotótól
Tudástár - minden érdekesség

Horror az erdőben: Sokkot kapott a családanya ettől a fotótól

A hát­bor­zon­gató per­ce­ket átélő nőt még ál­má­ban is kí­sér­tik a lá­tot­tak. Bár párja vi­lág­éle­té­ben szkep­ti­kus volt, ami­kor meg­látta a fák kö­zött ké­szült képet, ő is el­sá­padt.

Három éve nincs egy nyugodt éjszakája a 24 éves Hannah Butlernek. A fiatal anyuka még 2013-ban vett részt egy erdei szellemvadászaton, ahol az élénk fantáziájúak egy kislány kísértete után nyomozva járták a sűrű fákkal borított területet.

A legenda szerint a sűrű erdőben bolyongó gyermek egy árva kislány volt, aki korai halála után sem bírt nyugodni, talpig fehérbe öltözve várt apjára a fák között. A kísértetjárás vezetője még azt a fát is megmutatta a csoportnak, ami mögött a sötétben ólálkodó szellem a leggyakrabban tűnik fel. Bár Hannah semmi különöset nem látott, azért lefényképezte az említett területet.

A rémisztő látványt csak később, a fotókat átnézve vette észre! A mai napig bánja, hogy részt vett az éjszakai expedíción.

Horror az erdőben: Sokkot kapott a családanya ettől a fotótó
Fotó: Twitter

“Azóta egyetlen nyugodt napom sincs, mindenhol őt látom. Ha egyedül maradok egy sötét szobában, menten elfog a félelem. A párom sosem hitt  a paranormális jelenségekben, de a képekre pillantva elsápadt. Erre még ő sem talált magyarázatot”

– nyilatkozta remegő hangon a fiatal anyuka a Daily Starnak.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Így születnek a gyönyörű hazai porcelánok

info

Air Canada Rouge járat Budapest és Toronto között

info

Félelmetes videót tett közé a NASA! Mindenki sokkot kapott, aki megnézte!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------