Hirmagazin.eu
Főoldal » Horoszkóp: Nem várt fordulatot hoz számodra az október
Horoszkóp

Horoszkóp: Nem várt fordulatot hoz számodra az október

A nap a Mér­leg­ben tar­­tóz­­ko­­dik a hónap je­len­tős ré­­szé­­ben, ami azt je­­lenti, hogy itt az ideje, hogy át­gon­dold a belső és külső vi­lá­god össz­hang­ját. Ha szük­sé­ged van egy kis út­mu­ta­tásra, akkor ol­vasd el, mit írnak a csil­la­gok.

Horoszkóp: Nem várt fordulatot hoz számodra az október

Mérleg

A Mérleg havában új szellemi energiákkal tudsz feltöltődni, ami serkenteni fogja a kreativitásod.A szeptemberiek számára anyagi előnyök mutatkoznak, ha  idejében meg tudod ragadni ezeket a lehetőségeket. Az októberben született Mérlegek ambivalens érzésekkel küzdenek, de szerencsére csak átmeneti kétségek ezek. Kizárólag csak olyasmit csinálj ebben a hónapban, amiért tudod vállalni a felelősséget.

Skorpió

Most mindent előnyösen sikerül majd megoldanod a munkahelyeden. A rendkívüli átélőképességed és megérzőképességed átsegít minden nehézségen. Óvatosan kommunikálj, mert hiába tudsz jól beszélni, mégis nehéz helyzetbe kerülhetsz a kimondott szavak miatt.  A párkapcsolatodban felüti a fejét a féltékenység, aminek az oka a birtoklási vágy lehet. Beszéljétek meg otthon a problémákat, ne halogassátok.

Nyilas

A vegyes bolygóállás ebben az időszakban fontos változásokat tartogat a számodra. Belső nyugtalanságodon nehezen leszel úrrá, de a kényszerítő körülmények segítenek a leküzdésében. Érzelmeid könnyen elsodorhatnak, aminek a következményei nem mindig lesznek pozitívak. A feszített tempód ellenére kellemes hétköznapok következnek, ha elég alázatos és kitartó leszel.

Bak

Az időszak közepén mozgalmas napok várnap a jegy szülöttjére. Nem lesz könnyű rendszert vinni a napjaidba, mert mindig mások feltételeinek kell megfelelned. A párkapcsolatod területén rengeteg tennivalód akad, ideje fejlesztened az érzékenységedet.Zárkózottságod nem válik az előnyödre, próbálj oldottabban viselkedni partnereddel és remek napokat fogtok együtt tölteni.

Vízöntő

Felüdülést fog jelenteni ez az időszak a Vízöntőnek.Magánéletedben most könnyedén rendezheted  a nézeteltéréseket, válaszd az egyezkedést. Döntéseidet halaszd a hónap végére, akkor lesz a bolygók állása legalkalmasabb erre. Ha utazást tervezel, feltétlenül halaszd el, mert jelenleg annyira túlterhelt vagy, hogy nem tudnád élvezni a kikapcsolódást.

Halak

A most meglévő energiák segítik a tisztánlátásod és a szellemi továbbfejlődésed. Igyekezz rendszerezni a gondolataid, mert ha nem látod át az összefüggéseket, nehezebb lesz megoldani a problémáidat. A családoddal nagyon jó most a kapcsolatod, otthon minden rendben lesz. Sziporkázó formában vagy, így most a rengeteg feladatodat meg tudsz oldani, és még az egészséged sem sínyli ezt meg. 

Kos

Cselekvőerőd most a legteljesebb. A bolygók állása precizitásra kényszerít, de így kényesebb dolgokat is le tudsz most rendezni. Sorsdöntő változások várhatók az életedben, de ne aggódj ezek miatt, meg fognak oldódni maguktól. A mindennapi rutinfeladatok unalmasak lehetnek, de legyél nyugodt, túl leszel ezeken is nemsokára.

Bika

Nagyon kedvező időszak következik a számodra, szerencsésnek mondhatod magad. Viszonylag sok szabadidőd lesz ebben a periódusban, ami lehetőséget ad arra, hogy végiggondolj mindent. A harmónia miatt ne bízd el magad, mert otthon könnyen konfliktusba keveredhetsz a pároddal. Az anyagi bizonytalanság keserítheti meg a hónap végét, de hosszútávon biztonságot jelez a bolygók állása.

Ikrek

A telihold segíthet a belső rossz érzéseid leküzdésében, használd ki. A monoton hétköznapok után felüdülést hoz az időszak, mert kiélheted a szabadságvágyad. A káoszos időszakokkal vigyázz, mert eljárhat a szád, és később megbánhatod a kijelentéseidet. Szervezz magadnak és párodnak legalább egy szabad hétvégét, mert szükségetek lesz rá.

Rák

Kitartással és keménységgel kiváló eredményeket tudsz elérni. A mostani időszaktól elkezdődik számodra egy nagyobb átalakulás, de a stabilitásod és biztonságérzeted meg fog maradni. A kapcsolatodban is meg fog valami változni, de ennek a kimenetelét csak te tudod  befolyásolni. Ne hallgass más tanácsára, tedd, amit a szíved diktál. Légy érzelmileg is nagyvonalú, remek dolgok várnak rád.

Oroszlán

A munkádban kapsz egy rég vált külső segítséget, így megtalálhatod a legkedvezőbb megoldást. Az önbizalmad a középső időszakban lesz a legmagasabban, akkor kezdj új feladatokba. Kommunikációd nagyon sokat segíthet, hogy el tud intézni a dolgaidat. Légy nyitott, és megértő, mert akkor maguktól megoldódnak a problémák. A családodban minden remekül működik, de ne feledkezz meg egy fontos családi eseményről.

Szűz

Váratlan élmények és örömök várnak rád. Anyagi kérdésekben ne kezdj tárgyalni, mert lehet, hogy nagy veszteségek fognak érni, hagyd ezeket egy jobb időszakra. Belső harmóniád segít gördülékenyen élni a mindennapjaidat, hidd el, örömteli napjaid lesznek. Ne halaszd el a fontos dolgaidat, mert senki nem fogja megoldani helyetted és csak görgeted magad előtt.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2015. július. 08., szerda

Edit

Napi horoszkóp – 2016. december 13., kedd

Edit

Megérkezett a novemberi horoszkópod! Fordulat előtt áll az életed

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!