Főoldal » Hoppá: újra nősül Győrfi Pál
Bulvár

Hoppá: újra nősül Győrfi Pál

Most érzik úgy, hogy itt az idő: tíz év házasság után egyházi szertartással is meg szeretné pecsételni kapcsolatát Győrfi Pál és kedvese, Adrienn.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője és kedvese, Adrienn tíz évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent, ám a templomi szertartásra mindez idáig nem került sor. Győrfi Pál és neje, Adrienn azonban idén tavasszal Isten színe előtt is örök hűséget fogad egymásnak, mégpedig azért, mert a mennyországban is szeretnének egy pár lenni.

– Hivatalosan már tíz éve házasok vagyunk Adrival, de Isten szemében még nem vagyunk egy pár. Mi viszont örök időkre együtt szeretnénk maradni, így most eljött az ideje annak, hogy az ő színe előtt is megmutatkozzunk. Szeretném, ha egyszer, amikor véget ér az életünk, és a mennyországba kerülünk – mert remélem, oda kerülünk –, ott is egy párként kezelnének minket. Milyen lenne már, ha odafönn azt mondanák: „kérem, ezt mi nem tudtuk”, és külön kellene ülnünk? – mondta a Borsnak Győrfi Pál, aki egy fővárosi templomban, szűk családi, baráti körben, tavaszra tervezi az esküvőt. Elmondása szerint azt követően, hogy anyakönyvvezető előtt összeházasodtak, s világra jött három gyermekük – Ádám, Aliz és Lilla -, feszített volt a tempó.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Zsolnai Péter

Hasonló hírek

Családi vita lett Harry és Meghan esküvőjéből

Mazsi

Két évig ingyen cigarettáztak Zakynthoson

info

Halálos ételt főzött férjének a nő

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------