Image default
Külföld

Hoppá: nem hiszi el kinek az esküvői tanúja volt Erdogan

A török származású sztárfocista Mesut Özil pénteken megtartotta esküvőjét, a Boszporusz partján vette feleségül Amine Gülsét, aki egykor Törökország szépe volt.

Az esküvőjükön pedig nem akárki jelent meg a labdarúgó tanújaként, ugyanis Recep Tayyip Erdogan török államfő vállalta magára a megtisztelő szerepet.

A török politikus valószínűleg a sztárfocista esküvőjén való részvételével a korábbi támogatását köszönhette meg, ugyanis még a tavalyi évben az elnökválasztáson egy közös képet készítettek ezzel is kifejezve, hogy Özel támogatja Erdogánt és a módszereit.

Mint kiderült a német válogatott futballistája már márciusban felkérte a török elnököt. Özil választása kapcsán, amikor a hír kitudódott Angela Merkel mély sajnálatát fejezte ki. Továbbá mind a fénykép miatt mind pedig azért mert a török elnököt kérte fel tanújának komoly bírálatok érték a focistát Németországban és Törökországban egyaránt.

Özil és felesége egyébként már 2017 óta alkotnak egy párt és tavaly júniusban jelentették be, hogy összeházasodnak.

Erdogán elnök egyébként a választási kampányának részeként előszeretettel vesz részt hírességek esküvőjén. Jelenleg is, hiszen megismétlik az isztambuli választásokat a Legfőbb Török Választási Tanács döntése alapján.

(HVG)

Hasonló hírek

F-16-os és vadászgép ütközött az Államokban

Edit

Németországban tömegverekedés volt egy menekültszálláson

Edit

Erős földrengés rázta meg Pakisztánt – 19 ember meghalt, több száz a sebesült

Géza