Főoldal » Hoppá! Kiderült, miért nem szeretik a nők az egyéjszakás kalandot
18+

Hoppá! Kiderült, miért nem szeretik a nők az egyéjszakás kalandot

Vajon miért nem jön össze rend­sze­rint a csa­jok­nak az or­gaz­mus az egy­éj­sza­kás ka­lan­dok során?

“Natasha Gadinsky 23 éves, és azt állítja, nem bánt meg semmit a főiskolás évei során. Kivéve egy alkalmat a Brown Egyetemen, amikor összejött egy sráccal. Miután a srác elélvezett – mondta Natasha –, láthatóan nem érdekelte, hogy én kielégülök-e. Amikor legközelebb összejöttek, ugyanez történt.

Még csak meg sem próbált kielégíteni.

Azonnal elaludt… Nagyon ideges voltam – mesélte Natasha.

Hoppá! Kiderült, miért nem szeretik a nők az egyéjszakás kalandot
Fotó: Pinterest

Natasha Gadinsky pontosan azzal szembesült, amivel előtte több generációnyi nő: az alkalmi szexuális együttlétek során nem kapják meg azt a fizikai kielégülést, amit a férfiak rendszerint igen.

Orgazmus terén nincs egyenjogúság

Egy kutatás során öt év alatt 21 ezer egyetemistát kérdeztek meg élményeikről. Ebből kiderült, hogy az egy éjszakás szexcsaták során a megkérdezett nők mindössze negyven százaléka jutott el orgazmusig. A meginterjúvolt srácok többsége nem fókuszál arra egy éjszakai kaland során, hogy a partnere elélvezzen.

Szóval hiába vágnak bele a csajok a skalpvadászatba és cipelnek haza alkalmi partnereket, az orgazmusok esélyét tekintve az egyenjogúság még messze van.

Hoppá! Kiderült, miért nem szeretik a nők az egyéjszakás kalandot 1
Fotó: Pinterest

Dr. Paula England szociológus szerint a helyzet az, hogy sok nő számára biztonságos kapcsolat kell ahhoz, hogy a szex orgazmussal is járjon. „Sokan egy ilyen alkalmi, rövid viszony során nem tudják elmondani, hogy pontosan mire lenne szükségük.”

Egy másik szakember, dr. Debra Herbnick pszichológus szerint hiba onnan nézni a dolgokat, hogy a nők számára az orgazmus az egyetlen cél. Kik vagyunk mi, hogy kijelentsük, hogy a nőknek mindenképpen orgazmus kell?”

Casey Romain 22 éves egyetemista úgy véli, nem is az számít, hogy jó-e a szex, hanem az, hogy ha csak rövid időre is, de intim közelségbe kerüljön valakivel, ami segít átvészelni a hetet.

A probléma tehát összetett: egyrészt egy egyéjszakás kaland túl rövid idő ahhoz, hogy a nők nagy része olyan hangulatba kerüljön, hogy el tudjon élvezni, ami akkor sem egyszerű mutatvány sokak számára, ha az alkalmi srác mindent megtesz az ügy érdekében. Másrészt sok férfi  befejezettnek tekinti az estét, ha ő megkapta, amit akar. De miért nem követnek el mindent, hogy a lány is élvezhessen? A válasz, hogy rendszerint lusták, mert meg sem próbálják.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

18+ Póznához kötözték, majd összeverték a terhes nőt a falu közepén!

Mazsi

Szex a zu­hany alatt? A legj­obb ötlet ká­ni­kula ellen! 18+

Edit

Valódi szörnyeteg: 12 hónapos gyermekét erőszakolta meg a pedofil rohammentős, videóra is vette az egészet (18+)

Géza