Főoldal » Hoppá: Ennél a csatornánál folytatja Kárász Róbert!
Média és szórakozás

Hoppá: Ennél a csatornánál folytatja Kárász Róbert!

Ki­de­rült, hogy a nép­szerű mű­sor­ve­zető hol fog dol­gozni a jö­vő­ben! Ez bi­zony min­den­kit meg­le­pett!

Közel egy év kihagyás után ismét visszatérhet a tévézéshez! A Blikk úgy tudja, hogy tárgyal az ATV-vel, és ha sikerül megállapodniuk, akkor a reggeli műsort fogja vezetni.

Az ATV erősíteni kívánja műsorvezetői gárdáját, így tárgyalásokba kezdett több ismert tévéssel is, hiszen két férfit mindenképp szeretnének átigazolni. Bennfentesek tudni vélik, hogy az egyik potenciális jelölt nem más, mint a TV2 egykori sztárja, Kárász Róbert. Bár még nem írták alá a szerződést, az értesülé­sek szerint a tévés és a csatorna vezetősége már közel jár ahhoz, hogy megegyezzenek.

Hoppá: Ennél a csatornánál folytatja Kárász Róbert!

Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója megerősítette, hogy jelenleg is több szakemberrel tárgyalnak, s fontosnak tartják, hogy igazi húzóneveket, nagyágyúkat szerződtessenek.

“Annyi igaz, hogy több férfi műsorvezetővel is tárgyalunk jelenleg, ám amíg le nem zárulnak ezek a megbeszélések, nem mondhatok többet. Két erős, ismert férfi tévést szeretnénk a csatornához igazolni, reményeink szerint hamarosan meg is lesznek. Az ATV Startnál így két páros lenne, az egyik hölgy már biztos, hogy Bombera Krisztina lesz, a másik női műsorvezetőt pedig elsősorban csatornán belül keressük, de még folyik a casting” – magyarázta Né­meth, akihez hasonlóan Kárász sem zárkózott el a válasz elől.

“Diplomatikusan csak annyit mondhatok, hogy nem kapkodok munka után, szerencsére nem vagyok rászorulva. Ha olyan felkérést kapok, ami mind szakmailag, mind anyagilag megéri, tetszik, s örömömet lelem benne, akkor igent fogok mondani” – fogalmazott szűkszavúan a műsorvezető.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Sziget 2016: Káosz és csalódottság Rihanna miatt

Mazsi

Világpremier: Feketeszakállal jön a Fekete vitorlák új évada

Edit

Robert De Niro úgy tett, mintha még életében nem látott volna kutyát

Géza